TietovisatViihdeVaihtoautotReseptitBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan sijainti käännös suomi-englanti

 • location
  us
  The location of the Foreign Service is therefore a crucial issue. Ulkosuhdehallinnon sijainti on näin ollen ratkaiseva kysymys. Belarus is in an important location on the eastern border of the EU. Valko-Venäjällä on keskeinen sijainti EU:n itärajalla. The location of Europe dictates its security priorities and concerns. kirjallinen. - (PT) Euroopan sijainti sanelee sen turvallisuuteen liittyvät painopisteet ja huolenaiheet.
 • locality
  us
  locality of trial
 • position
  us
  We are talking about devices and technologies capable of transmitting an object's position, features and identity. Kyse on laitteista ja tekniikoista, joilla voidaan välittää esineen sijainti-, ominaisuus- ja tunnistetietoja. The Egyptian issue is very serious, bearing in mind the size of the country and its geographical position. Egyptin tilanne on hyvin vakava, kun pidetään mielessä maan koko ja sen maantieteellinen sijainti. Mexico's geographical location gives it a strategic position as a 'bridge' between North and South America and between the Caribbean and the Pacific. Meksikon maantieteellinen sijainti antaa sille strategisen aseman "siltana" Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä sekä Karibianmeren ja Tyynenmeren välillä.
 • situation
  us
  But the situation in Kiruna is due to the fact that Kiruna lies within the Arctic circle which obviously creates additional problems. Kiirunan tilanteelle leimallista on myös Kiirunan sijainti arktisella alueella, mikä itsestään selvästi aiheuttaa lisäongelmia. In addition, the geopolitical situation of Central Asia has been attracting growing interest from economic powers such as Russia, the USA, China and Turkey. Lisäksi Keski-Aasian geopoliittinen sijainti on herättänyt kasvavaa kiinnostusta talousmahdeissa, esimerkiksi Venäjässä, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Turkissa. One important factor that enhances the particular role of the Black Sea is the special geographic, historic and politico-economic situation of this body of water. Myös Mustanmeren maantieteellinen, historiallinen ja poliittis-taloudellinen sijainti on omiaan vahvistamaan sen erityisasemaa.
 • placement
  us
  It seems to me that the placement of that poster could be better.The agency does not guarantee placement, but they work on commission.
 • whereabouts
  us
  Whereabouts do you live?The whereabouts of the escaped snake are unknown.

Sanan sijainti määritelmät

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja