HoroskooppiTietovisatBlogitJääkiekon MMViihdeReseptitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan sika käännös suomi-englanti

 • pig
  us
  Especially problematic in the EU is Holland's pig and chicken economy. Erityisen ongelmallista EU: n alueella on Hollannin sika- ja kanatalous. We are effectively being asked to buy the bovine equivalent of a pig in a poke. Meitä tosiaankin pyydetään hyväksymään naudanlihaa koskeva asia ikään kuin sika säkissä. We have witnessed this in the pig industry, the beef industry and the milk industry. Olemme havainneet tämän sika-, naudanliha- ja maitoalalla.
 • swine
  us
  On Amendments Nos 11, 12 and 13, on classical swine fever, I will leave that to Mr Mulder, who is a far greater expert on pigs than I am! Klassista sikaruttoa koskevat tarkistukset 11, 12 ja 13 jätän herra Mulderille, joka on paljon parempi sika-asiantuntija kuin minä! That old car is a swine to manoeuvre.
 • bull
  us
  a bull elephantHe bulled his way into bull railroad bonds
 • hog
  us
  Hey! Quit hogging all the blankets.
 • pork
  uk
  us
  Taking this one step further, this means that if pork and beef are part of our staple diet, it should no longer be possible to use their skins/hides either. Jos viemme ajatuksen hieman pitemmälle, se tarkoittaa, että jos sika ja nauta kuuluvat peruselintarvikkeisiimme, emme saisi enää käyttää niidenkään nahkoja ja vuotia. We in Murcia are also suffering the consequences of the crisis caused by the collapse of the pork sector, which incidentally should be receiving aid from the European Union. Murcian alueella kärsitään lisäksi sika-alan romahduksesta johtuvan kriisin seurauksista, ja kyseisen alan pitäisi - ilman muuta - saada tukea Euroopan unionilta. The cafeteria serves pork on Tuesdays.
 • Sika
 • Sikanese

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja