ReseptitViihdeHoroskooppiTietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan sisä- käännös suomi-englanti

 • inside
  us
  However, I would say, Baroness Ashton, that we need to look inside as well as outside. Sanoisin kuitenkin, korkea edustaja Ashton, että meidän on katsottava yhtä lailla sisä- kuin ulkopuolelle. Traditionally, this policy has been focused on mitigation inside and outside the Union. Tämä politiikka on perinteisesti keskittynyt lieventämistoimiin unionin sisä- ja ulkopuolella. Mr President, a fiscal responsibility for Member States is a must, inside or outside the eurozone. Arvoisa puhemies, niin euroalueen sisä- kuin ulkopuolellakin jäsenvaltioiden on kannettava vastuu verotuksesta.
 • interior
  us
  In 2003 he won the Federation election against the current Minister of Interior and Justice, and that is his crime. Vuonna 2003 hän voitti liiton vaalit nykyistä sisä- ja oikeusasiainministeriä vastaan, ja se on hänen rikoksensa. She thus dissolved the parliament and recalled the Ministers for Defence, the Interior and Information in order to sack them. Hän hajotti parlamentin ja kutsui puolustus-, sisä- ja tiedotusministerin luokseen ja erotti heidät. the interior apartments of a house; the interior surface of a hollow ball
 • internal
  us
  We must therefore be better at coordinating internal and external policies. Sen vuoksi sisä- ja ulkopolitiikkaa on koordinoitava paremmin. The Union's internal and external policies need to be harnessed to that end. Unionin sisä- ja ulkopolitiikka on valjastettava tähän tarkoitukseen. In my view, the Community cannot apply 'double standards' in its internal and foreign policy. Mielestäni yhteisö ei voi toteuttaa sisä- ja ulkopolitiikkaansa kaksinaismoralistisesti.
 • domestic
  us
  There is interest on both sides in deepening cooperation on domestic and legal matters. Molemmin puolin on kiinnostusta yhteistyön syventämiseen sisä- ja oikeusasioissa. Croatia has made extensive progress in many respects with regard both to its domestic and foreign policy. Kroatia on edistynyt huomattavasti monilla alueilla niin sisä- kuin ulkopolitiikankin suhteen. I personally feel deeply uneasy about the risk of Turkey's domestic and foreign policy taking an Islamic slant. Minua henkilökohtaisesti ahdistaa syvästi se mahdollisuus, että Turkin sisä- ja ulkopolitiikassa omaksuttaisiin islamilainen näkökulma.
 • indoor
  The call for the action plan to focus on indoor and outdoor air quality and chemicals has my backing. Kehotus keskittyä toimintasuunnitelmassa sisä- ja ulkoilman laatuun ja kemikaaleihin saa tukeni. These fireworks are not for indoor use!
 • inner
  us
  In 1947 Inner Mongolia was divided and separated from the rest of Mongolia following an agreement signed between China and Stalin. Vuonna 1947 Sisä-Mongolia erotettiin muusta Mongoliasta Kiinan ja Stalinin välisellä sopimuksella, mikä sekin selventää tilannetta.Inner Serbia, in particular the Sandžak of Novi Pazar, is, of course, completely cut off. Sisä-Serbia, erityisesti Novi Pazarin Sandžak on tietenkin täysin eristyksissä. Today, Inner Mongolia comprises 20 million Chinese whilst only 3.6 million Mongolians remain. Nykyään Sisä-Mongoliassa asuu 20 miljoonaa kiinalaista, mutta enää vain 3, 6 miljoonaa mongolia.
 • inward
  us
  We shall manage together or not at all to make the European Union more democratic, closer to its citizens, more transparent, more capable of action, inwardly and outwardly. Pystymme saavuttamaan sisä- ja ulkoasioissa demokraattisemman, kansalaisia lähempänä olevan, avoimemman, toimintakykyisemmän Euroopan unionin vain yhteisvoimin.

Sanan sisä- määritelmät

 • ilmaisee sisällä tai sisässä olevaa, sisäinen
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja