ViihdeTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan sivuuttaa käännös suomi-englanti

 • bypass
  in writing. - (FR) This report shows the will to bypass the content of the Services Directive, which legitimately excluded health services from its scope. kirjallinen. - (FR) Tämä mietintö on osoitus pyrkimyksestä sivuuttaa palveludirektiivin sisältö. Palveludirektiivissähän poistettiin terveyspalvelut oikeutetusti sen soveltamisalasta. So, Chancellor Merkel thinks EU citizens can be bypassed and hoodwinked: if the title 'Constitution' is dropped, then we can avoid even asking the electorate. Liittokansleri Merkel on siis sitä mieltä, että EU:n kansalaiset voidaan sivuuttaa ja pettää. Kun otsikosta "Perustuslaki" luovutaan, äänestäjiltä ei tarvitse edes kysyä. Secondly, Parliament believes that commitology is anti-democratic: essentially it bypasses Parliament and may allow amendments to directives to be made without recourse to Parliament. Toiseksi parlamentti pitää komitologiaa epädemokraattisena erityisesti siksi, että se voi sivuuttaa parlamentin ja sallia direktiivien tarkistamisen ilman että parlamentilta pyydetään lausuntoa.
 • ignore
  us
  This problem cannot be ignored. Tätä ongelmaa ei voi sivuuttaa. It is a sign that we cannot ignore. Tämä on merkki, jota emme voi sivuuttaa. Furthermore, we should not ignore the victims. Emme saa myöskään sivuuttaa uhreja.
 • neglect
  us
  No aspect of the EU's security can be neglected. Mitään EU:n turvallisuuteen liittyvää näkökohtaa ei voida sivuuttaa. We should also not neglect radio as a good way of getting information. Emme myöskään saisi sivuuttaa radiota, joka on hyvä tietolähde. European Parliament involvement in these policies must not be neglected. Ei pidä sivuuttaa Euroopan parlamentin osallisuutta tähän politiikkaan.
 • reprobate
  The reprobate criminal sneered at me.
 • skip
  We can no longer wait for and avoid this necessary moment, and it is no use skipping it now and proposing a peace conference, as was recently done. Enää ei voida odottaa ja vältellä tätä välttämätöntä toimenpidettä, eikä nyt hyödytä sivuuttaa sitä ja ehdottaa rauhankonferenssia, kuten äskettäin tehtiin. She will skip from one end of the sidewalk to the other.The rock will skip across the pond.
 • snub
  us
  a snub-nosed revolverI hope the people we couldnt invite dont see it as a snub.He snubbed my offer of help.

Sanan sivuuttaa määritelmät

Esimerkit

 • Tätä faktaa ei voi sivuuttaa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja