HoroskooppiTV-ohjelmatBlogitTietovisatViihdeReseptitVaihtoautot

Sanan sosiaaliturvajärjestelmä käännös suomi-englanti

  • social security
    The first reason is, I fear, the very complex system of Belgian social security. Luulenpa, että tärkein syy on Belgian erittäin monimutkainen sosiaaliturvajärjestelmä. This is not exactly the same as saying we must maintain social security systems and strengthen them, if necessary. Se ei ole tarkalleen kuten te sanotte: sosiaaliturvajärjestelmä on säilytettävä ja sitä on tarvittaessa vahvistettava. The social security system as a whole, and the pension system in particular, is the responsibility of the Member States alone. Sosiaaliturvajärjestelmä kokonaisuudessaan ja erityisesti eläkejärjestelmä on yksinomaan jäsenvaltioiden toimivallassa.
  • social security system
    This is not exactly the same as saying we must maintain social security systems and strengthen them, if necessary. Se ei ole tarkalleen kuten te sanotte: sosiaaliturvajärjestelmä on säilytettävä ja sitä on tarvittaessa vahvistettava. The social security system as a whole, and the pension system in particular, is the responsibility of the Member States alone. Sosiaaliturvajärjestelmä kokonaisuudessaan ja erityisesti eläkejärjestelmä on yksinomaan jäsenvaltioiden toimivallassa. In fact, as Mr Donnelly has clearly said, we need to keep our social security systems, and we are very happy to do so, if they are adapted. Kuten Donnelly hyvin sanoi, sosiaaliturvajärjestelmä on säilytettävä, kannatamme sitä, mutta mukauttamalla.

Sanan sosiaaliturvajärjestelmä määritelmät

  • sosiaaliturvaan kuuluvien sosiaalietuuksien muodostama kokonaisuus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja