TV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiViihde

Sanan sota käännös suomi-englanti

 • war
  uk
  us
  The war in Spain was not just a war and it was not just Spanish. Espanjan sota ei ollut pelkkä sota eikä se ollut pelkästään espanjalainen sota. The war against Serb ethnic cleansing in Kosovo was a just war. Sota serbien Kosovossa harjoittamaa etnistä puhdistusta vastaan oli oikeudenmukainen sota. War is war, but the prelude to war is not war. Sota on sotaa, mutta sotavalmistelut eivät ole sotaa.
 • warfare
  us
  Cyber warfare is not a challenge of the future: it has become an everyday practice. Sota tietoverkoissa ei ole tulevaisuuden haaste. Se on jo jokapäiväistä. I have first-hand personal evidence of the use of such weapons: chemical warfare against the southern Iraqi people in the late 1990s. Minulla on henkilökohtaista ensi käden näyttöä tällaisten aseiden käytöstä: 1990-luvun lopussa eteläirakilaisia vastaan kemiallisin asein käyty sota.
 • martial
  us
  martial preparationsmartial flowers (a reddish crystalline salt of iron
 • military
  us
  The EU has started to become a war alliance and a military alliance. EU:sta on alettu tehdä sota- ja sotilasliittoa. Today, we have an economic and social war, rather than a military war. Nyt käynnissä on pikemminkin taloudellinen ja sosiaalinen kuin aseellinen sota. The war and the military occupation of Iraq have proved to be a tragic mistake. Sota ja Irakin sotilaallinen miehitys ovat osoittautuneet järkyttäväksi virheeksi.
 • ShotaShota Rustaveli (1172–1216) was a Georgian poet of the 12th century, and one of the greatest contributors to Georgian literature

Sanan sota määritelmät

Esimerkit

 • Silloin on sota kun meitä pommitetaan.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja