HoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatBlogitTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan sovittelu käännös suomi-englanti

 • mediation
  Mediation in civil and commercial matters ( Sovittelu siviili- ja kauppaoikeuden alalla ( Mediation in civil and commercial matters (vote) Sovittelu siviili- ja kauppaoikeuden alalla (äänestys) He will also have to accept international mediation which has to involve the rebels, otherwise there can be no mediation. Kabilan on myös hyväksyttävä kansainvälinen sovittelu ja kapinallisten pitää saada näytellä osaa siinä, muuten sovittelu ei ole mahdollista.
 • arbitration
  ... and so, with arbitration between the ports and the carriers having been carried out, this is the sum of the text. ... ja näin, kun sovittelu satamien ja kuljetusliikkeiden välillä on suoritettu, tämä on tekstin pääsisältö. I also hope that the arbitration of Gabon's President Omar Bongo, one of Africa's wise men, will bring an end to the conflict between Mr Pascal Lissouba and his adversaries. Toivon osaltani, että Gabonin presidentin Omar Bongon, erään Afrikan viisaista, sovittelu velvoittaa kyseisessä maailman osassa niin Pascal Lissoubaa kuin hänen vastustajiansakin.
 • colloquium
 • compromise
  uk
  us
  In my opinion we should move towards a compromise as quickly as possible and avoid conciliation. Mielestäni tässä asiassa tulisi edetä mahdollisimman nopeasti kompromissiin ja välttää sovittelu. We also support the proposal she has presented again here on merging Amendments Nos 15 and 18 into a compromise to avoid the need for conciliation with the Council. Kannatamme myös hänen vielä kerran esittämäänsä ehdotusta liittää tarkistusehdotukset 15 ja 18 yhteen kompromissiksi, niin että voidaan välttää sovittelu neuvoston kanssa. The work of the rapporteur, Mrs Fontaine, has in fact been persistent and useful and has enabled intelligent compromises to be reached between positions that often seemed irreconcilable. Esittelijä Fontainen tekemä työ on yhtä kattava kuin hyödyllinenkin, ja hän on löytänyt oivallisia kompromisseja sellaisten näkemysten välille, joiden sovittelu vaikutti mahdottomilta.
 • reconciliation
  Secondly, there must be reconciliation with its neighbours. Toinen asia on sovittelu naapureiden kanssa. Moreover, if reconciliation fails, the EU has to step in to offer its services to mediate. Lisäksi jos tämä sovittelu epäonnistuu, EU:n on tarjouduttava sovittelijaksi. Many of the amendments which Parliament has submitted show that reconciliation will be necessary. Useat parlamentin tekemät tarkistukset osoittavat, että sovittelu on välttämätöntä.

Sanan sovittelu määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja