Nauris.fiBlogitTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisat

Sanan suhtautuminen käännös suomi-englanti

 • attitude
  us
  It is an attitude that has persisted for 40 years. Samanlainen suhtautuminen on jatkunut jo 40 vuotta. The Council's attitude was simply incomprehensible. Neuvoston suhtautuminen oli yksinkertaisesti käsittämätöntä. A frivolous attitude can result in tragic consequences. Kevytmielinen suhtautuminen voi johtaa traagisiin seurauksiin.
 • position
  us
  We are still waiting for a change in Turkey's position on the Kurds. Odotamme myös koko ajan, että Turkin suhtautuminen kurdeihin muuttuisi. The present position of whether it is unavoidable failure or unforeseen is inadequate. Nykyinen suhtautuminen siihen, onko häiriötä mahdoton välttää tai ennakoida, on epätarkoituksenmukainen. Chief of Staff is the second-highest position in the army.
 • stance
  Again, we have a joint stance. No niin, suhtautuminen on edelleen yhteinen. We should keep in mind the stance of these countries on capital punishment when we do so. Näin tehdessämme meidän on muistettava näiden maiden suhtautuminen kuolemanrangaistukseen. This is the only way to ensure a common and coherent stance as regards illegal immigration. Vain niin taataan yhteinen ja yhdenmukainen suhtautuminen laittomaan maahantuloon.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja