TietovisatBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitVaihtoautotNauris.fi

Sanan suhteellinen käännös suomi-englanti

 • relative
  us
  Relative poverty has fallen sharply, though. Suhteellinen köyhyys on tosin laskenut. Relative effectiveness is not a reason to deny access to the market. Suhteellinen tehokkuus ei ole syy evätä markkinoille pääsyä. However, the importance of all these things is only relative. Näiden asioiden merkitys on kuitenkin vain suhteellinen.
 • comparative
  us
  Where the Pacific countries have needs and we have comparative advantages, there we propose to assist. Kun Tyynenmeren mailla on tarpeita ja meillä suhteellinen etu jollakin alalla, me tarjoudumme auttamaan. Low salaries have become a comparative advantage in the competitive market. Alhaisista palkoista on tullut suhteellinen etu kilpailukykyisillä markkinoilla. Amongst other things because, if I did, it would be a comparative advantage. Vaikka ehdottaisinkin, saavutettava etu olisi suhteellinen.
 • proportional
  For Europe, and for the Union, there must proportional representation. Euroopassa, unionissa pätee suhteellinen vaalitapa. Then there is the whole question of the proportional representation or an individual representation system there. Sitten on vielä kysymys siitä, valitaanko suhteellinen vaalitapa vai enemmistövaali. In addition, a proportional penalty system is required, not a progressive one. Lisäksi tarvitaan rangaistusjärjestelmä, jonka pitäisi olla suhteellinen eikä progressiivinen.
 • proportionate
  Words like 'proportionate' and 'dissuasive' have been used. On käytetty sanoja, kuten "suhteellinen" tai "varoittava". I doubt whether the regulation on liquids on aeroplanes is proportionate to its purpose. En oikein usko, että lentokoneeseen vietäviä nesteitä koskeva säännös olisi suhteellinen tarkoitukseensa nähden. We believe, therefore, that our response must be proportionate and respect common democratic values. Katsommekin, että reaktiomme on oltava suhteellinen ja että siinä on kunnioitettava yhteisiä demokraattisia arvoja.
 • ratiometric

Sanan suhteellinen määritelmät

 • numeerisessa) suhteessa johonkin oleva

Synonyymit

Esimerkit

 • suhteellinen vaali – tarkoittaa että puolue saa parlamenttipaikkoja samassa suhteessa kuin sen ääniosuus on vaaleissa
 • suhteellisen harvoin
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja