HoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogitTietovisatReseptitTV-ohjelmat

Sanan sukupuoli käännös suomi-englanti

 • gender
  Gender affects our behaviour as economic actors. Sukupuoli vaikuttaa käytökseemme taloudessa. We know how important gender is. Tiedämme, miten tärkeä asia sukupuoli on. Policy is not determined by gender. Sukupuoli ei määrää politiikkaa.
 • sex
  us
  When I bought my first car my primary consideration was to be noticed in it by the opposite sex. Kun ostin ensimmäisen autoni, tärkein valintaperusteeni oli se, että vastakkainen sukupuoli huomaa sen. They do not in themselves eradicate discrimination in the workplace on the grounds of sex or age. Ne eivät yksinään poista ammatillista, sukupuoli- tai ikäsyrjintää. Mr President, we have in fact observed that, everywhere in the world, women are the subordinated sex. Arvoisa puhemies, mehän olemme jo todenneet, että maailmanlaajuisesti katsottuna naiset ovat alistettu sukupuoli.
 • sex/translations
 • sexual
  us
  Sexual orientation and gender identity at the UN Human Rights Council ( Seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin liittyvien asioiden käsittely YK:n ihmisoikeusneuvostossa ( This is, therefore, simply another report on sexual and reproductive health. Näin ollen kyse on vain uudesta sukupuoli- ja lisääntymisterveyttä koskevasta mietinnöstä. We must also remember that this is not only about sexual orientation; it is also about gender identity and gender expression. Meidän on myös muistettava, että kyse ei ole ainoastaan seksuaalisesta suuntautumisesta vaan myös sukupuoli-identiteetistä ja sukupuoli-ilmaisusta.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja