HoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan summa käännös suomi-englanti

 • sum
  us
  EU policy cannot be merely the sum of 27 national policies. EU:n politiikka ei voi olla vain 27 maan kansallisen politiikan summa. That is a very small sum indeed. Kyseessä on erittäin pieni summa. Third, the EU's economic health is not a simple sum of national situations. Kolmanneksi EU:n talouden tila ei ole yksinkertaisesti kansallisten tilanteiden summa.
 • total
  us
  It is an unreasonably large amount and it is totally unacceptable. Se on kohtuuttoman suuri summa, eikä sen tuhlaamista voida hyväksyä. In that year, the total was EUR 32 billion. Sinä vuonna yhteenlaskettu summa oli suuruudeltaan 32 miljardia euroa. Europe is not the sum total of 27 times the national interest. EU ei ole 27 maan kansallisten etujen summa.
 • amount
  us
  This is a huge amount of money. Tämäkin on suunnaton summa rahaa. EUR 2.7 billion is, of course, a very large amount. 2,7 miljardia euroa on tietenkin todella suuri summa. Madam President, EUR 6 400 is a huge amount of money. Arvoisa puhemies, 6 400 euroa on valtava summa rahaa.
 • summaAfter all, as the Romans said in their day: summa ius, summa iniura, the greatest justice is the greatest injustice. Sanoivathan roomalaisetkin aikoinaan summum ius summa iniura, ankarin oikeus on usein myös suurin epäoikeudenmukaisuus.
 • totality

Sanan summa määritelmät

 • suomalainen sukunimi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja