ViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan summa käännös suomi-englanti

 • sum
  us
  Third, the EU's economic health is not a simple sum of national situations. Kolmanneksi EU:n talouden tila ei ole yksinkertaisesti kansallisten tilanteiden summa. EU policy cannot be merely the sum of 27 national policies. EU:n politiikka ei voi olla vain 27 maan kansallisen politiikan summa. This is an enormous sum, and to use it properly is a great challenge. Tämä on valtava summa, ja sen käyttäminen oikein on suuri haaste.
 • total
  us
  It is an unreasonably large amount and it is totally unacceptable. Se on kohtuuttoman suuri summa, eikä sen tuhlaamista voida hyväksyä. In that year, the total was EUR 32 billion. Sinä vuonna yhteenlaskettu summa oli suuruudeltaan 32 miljardia euroa. The remaining EUR 2.4 billion, which was missing from the total of EUR 5 billion, was to be found this autumn. Loput 2,4 miljardia euroa, jotka puuttuivat 5 miljardin euron kokonaissummasta, oli määrä saada kokoon tämän syksyn kuluessa.
 • amount
  us
  I would inform you that the amount allocated sometimes exceeds the amount actually spent. Voin kertoa teille, että myönnetty summa on toisinaan suurempi kuin todellisuudessa käytetty summa. EUR 2.7 billion is, of course, a very large amount. 2,7 miljardia euroa on tietenkin todella suuri summa. It is an unreasonably large amount and it is totally unacceptable. Se on kohtuuttoman suuri summa, eikä sen tuhlaamista voida hyväksyä.
 • summa
  After all, as the Romans said in their day: summa ius, summa iniura, the greatest justice is the greatest injustice. Sanoivathan roomalaisetkin aikoinaan summum ius summa iniura, ankarin oikeus on usein myös suurin epäoikeudenmukaisuus.
 • totality

Sanan summa määritelmät

 • suomalainen sukunimi
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja