TV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisat

Sanan sunnuntaisin käännös suomi-englanti

 • SundaysUnfortunately, we only think about it occasionally, on Sundays. Ajattelemme sitä valitettavasti vain silloin tällöin, sunnuntaisin. This question by Mr Camisón Asensio concerns the banning of goods traffic on Sundays in certain transit areas. Arvoisan edustaja Camisón Asension kysymys koskee raskaiden ajoneuvojen liikkumiskieltoa sunnuntaisin tietyillä läpikulkualueilla. We cannot always be talking about sustainable transport on Sundays and doing the opposite from Monday to Friday. Me emme voi puhua kestävästä liikenteestä aina sunnuntaisin ja toimia päinvastaisella tavalla maanantaista perjantaihin.
 • every
  us
  Every person in the room stood and cheeredWe stopped for refreshments every ten milesThe alarm is going off every few minutes
 • every Sunday
 • on SundaysUnfortunately, we only think about it occasionally, on Sundays. Ajattelemme sitä valitettavasti vain silloin tällöin, sunnuntaisin. This question by Mr Camisón Asensio concerns the banning of goods traffic on Sundays in certain transit areas. Arvoisan edustaja Camisón Asension kysymys koskee raskaiden ajoneuvojen liikkumiskieltoa sunnuntaisin tietyillä läpikulkualueilla. We cannot always be talking about sustainable transport on Sundays and doing the opposite from Monday to Friday. Me emme voi puhua kestävästä liikenteestä aina sunnuntaisin ja toimia päinvastaisella tavalla maanantaista perjantaihin.
 • Sunday
  uk
  us
  Like church at 11 o'clock on a Sunday morning. Ne olivat tavallaan kuin kello yhdentoista messu sunnuntaisin. Unfortunately, we only think about it occasionally, on Sundays. Ajattelemme sitä valitettavasti vain silloin tällöin, sunnuntaisin. Not to mention the rules on Sunday and holiday driving, which are also completely different. Enkä ole vielä edes maininnut ajoaikoja sunnuntaisin ja juhlapäivinä. Nekin eroavat toisistaan täysin eri valtioissa.

Sanan sunnuntaisin määritelmät

Esimerkit

 • Minulla on tapana käydä kävelylenkillä sunnuntaisin.
 • Talvella käyn sunnuntaisin hiihtämässä jos säät sallivat.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja