ViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmat

Sanan suoritettu käännös suomi-englanti

  • completed
    us
    Actually, I am not sure whether it has been completed but it has certainly not been fully carried out. Tai en ole varma, onko vetäytyminen saatu päätökseen. Ainakaan sitä ei ole suoritettu täydellisesti. Yet it is important to emphasise that despite the encouraging developments of recent days, the task is far from completed. Kuitenkin on tärkeää korostaa sitä, että viime aikojen rohkaisevasta kehityksestä huolimatta tehtävä ei ole läheskään loppuun suoritettu. We now know that there are only 140 chemicals on the 'priority list' and that risk assessments have been completed in only eleven cases. Nyt tiedämme, että ns. prioriteettiluettelossa on vain 140 kemikaalia, ja riskinarviointi on suoritettu loppuun ainoastaan 11 tapauksessa.
  • finished
    us
    The rail package makes a contribution to the liberalisation and modernisation of rail transport in Europe, even though work on this is not yet finished. Rautatiepaketti edistää Euroopan rautatieliikenteen vapauttamista ja uudistamista, vaikka työtä ei ole vielä edes suoritettu loppuun. He gave a very finished, but uninspired performanceI wont be finished until just before lunch

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja