VaihtoautotViihdeBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan surra käännös suomi-englanti

 • grieve
  us
  This family needs justice to get closure and completion of this saga and to grieve in peace. Tämä perhe tarvitsee oikeutta voidakseen käsitellä tapahtunutta, saadakseen päätöksen tälle tarinalle ja voidakseen sitten surra rauhassa. to grieve ones fate
 • mournNow all we can do is mourn his death and express our condolences to his family. Nyt voimme vain surra hänen kuolemaansa ja osoittaa surunvalittelumme hänen perheelleen. We can only approve or reject it, and celebrate or mourn that choice accordingly. Voimme vain hyväksyä tai hylätä sopimustekstin ja vastaavasti joko juhlia tai surra tätä valintaa. Unfortunately, as we see the developing chaos and threats of famine and the destruction of the economy, we can but mourn the fact that he did not fulfil the hopes we had of him. Kun katselemme kehittyvää kaaosta ja nälänhädän uhkaa ja talouden kaatumista, voimme valitettavasti vain surra sitä tosiseikkaa, että hän ei täyttänyt niitä toiveita, joita häneen kohdistimme.
 • bewail
 • lamentMr President, Mr President-in-Office of the Council, Commissioner, we all know that it is no longer a time for lamenting the consequences of our mistakes. Arvoisa puhemies, arvoisa neuvoston puheenjohtaja, arvoisa komission jäsen, tiedämme kaikki, että on liian myöhäistä surra erheidemme seurauksia.
 • pineThe northern slopes were covered mainly in pineLaura was pining for Bill all the time he was gone
 • repent
  us
  If youre a true Muslim, you should repent to AllahI repent my sins

Sanan surra määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja