BlogitNauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisat

Sanan suunnitelma käännös suomi-englanti

 • plan
  us
  The only plan in sight for now is clearly the Blair plan. Ainoa näköpiirissämme oleva suunnitelma on selvästikin Blairin suunnitelma. The Annan Plan is a good plan, but it is a solution born of reason. Annanin suunnitelma on hyvä suunnitelma, mutta se on järkeen perustuva ratkaisu. The HACCP plan is a very good plan for large businesses. HACCP-suunnitelma on erittäin hyvä suunnitelma suurille yrityksille.
 • design
  us
  If so, could the institutions design such a page jointly in order to optimize its usefulness? Jos tälläinen suunnitelma on olemassa, voisivatko toimielimet laatia sivun yhdessä, jotta siitä tulisi mahdollisimman toimiva? It was a complex and daring plan, which was clearly designed to create a more integrated Community. Se oli monimutkainen ja uskalias suunnitelma, ja sen tarkoituksena oli selvästi yhdentää yhteisöä lisää. However, I must say, more generally, that the Commission's social action programme lacks ambition and grand design. Minun on sitä vastoin sanottava yleisemmin, että komission sosiaalisesta toimintaohjelmasta puuttuu kunnianhimo ja suurisuuntainen suunnitelma.
 • agenda
  us
  Some think that there is an agenda behind this initiative which we cannot accept. Jotkut ajattelevat, että tämän aloitteen takana on suunnitelma, jota emme voi hyväksyä. These include the energy agenda 2020, our communication on energy infrastructure priorities. Yksi niistä on energiapoliittinen suunnitelma 2020, tiedonantomme energiainfrastruktuurien painopistealueista. The report before us forms part of the neoliberal agenda of the Lisbon Strategy. Käsiteltävänämme oleva mietintö on uusliberalistinen suunnitelma Lissabonin strategian toteuttamiseksi.
 • blueprint
  us
  We have to make sure that such a blueprint is available by the time decisions are made. Meidän on varmistettava, että tällainen suunnitelma on saatavilla siihen mennessä, kun päätöksiä aletaan tehdä. They reveal an entire blueprint for the world and, I would even say, a genuine fear of the world. Niistä käy ilmi suunnitelma, joka on laadittu koko maailmaa varten, ja niistä käy mielestäni ilmi jopa todellinen pelko maailmaa kohtaan. We now have a comprehensive blueprint for the way in which cultural policy could operate in the Union. Miellä on nyt kattava suunnitelma tavasta, jolla kulttuuripolitiikkaa voitaisiin harjoittaa unionissa.
 • device
  us
  There are a number of household devices in a kitchen such as a dishwasher, a garbage disposal, or an electric can opener
 • program
  us
  The SET Plan is the best example we currently have of joint programming at EU level. SET-suunnitelma on paras käytössämme oleva esimerkki yhteisestä ohjelmanlaadinnasta EU:n tasolla. Plans for the later years of the programme are less detailed at this stage. Ohjelman seuraavia vuosia koskeva suunnitelma ei vielä tässä vaiheessa ole kovin yksityiskohtainen. Our program for today’s exercise class includes swimming and jogging
 • project
  us
  The European political project is one of enlargement. Eurooppalainen poliittinen suunnitelma on yhtä kuin laajentuminen. In general terms, then, this is the political project we are working on. Tällainen on pääpiirteissään se poliittinen suunnitelma, jonka pohjalta työskentelemme. This is yet another signal, another project which Europe is able to achieve and of which we can be proud. Tässäpä on jälleen viesti, suunnitelma, jonka Eurooppa voi tuoda esiin ja josta me voisimme olla ylpeitä.
 • scheme
  us
  The existing scheme is nearing an end. Nykyinen suunnitelma lähenee loppuaan. The Netherlands for its part is considering a request for a revised scheme similar to that approved in the UK. Alankomaat puolestaan harkitsee pyyntöä muuttaa suunnitelma samanlaiseksi kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa hyväksytty suunnitelma. Such a scheme is an important step towards greening up the European Union. Tällainen suunnitelma on tärkeä askel kohti Euroopan unionin vihertymistä.

Sanan suunnitelma määritelmät

Esimerkit

 • Suunnitelman tavoitteena on peliasemassa esiintyvän epätasapainon kasvattaminen omaksi eduksi tai sen luominen, ellei sitä peliasemasta vielä löydy.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja