TietovisatHoroskooppiViihdeBlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan suuri käännös suomi-englanti

 • big
  uk
  us
  Mr Klinz raised the issue of 'too big to fail'. Wolf Klinz nosti esiin aiheen "liian suuri kaatumaan". We have a big job ahead of us. Meillä on suuri työ edessämme. I am a big fan of the Commission. Olen komission suuri ihailija.
 • large
  uk
  us
  We now need that large majority. Nyt meidän on saatava suuri enemmistö. This was supported by a large majority in committee. Valiokunnassa tätä tuki suuri enemmistö. The large gap is institutional. Suuri ongelma on institutionaalisella puolella.
 • great
  us
  He said: 'A great victory is a great danger. Hän sanoi: "Suuri voitto on suuri vaara. This is a great honour for us and a great help to us. Se on meille suuri kunnia ja suuri apu. A great Europe needs great institutions. Suuri Eurooppa tarvitsee tasoisensa toimielimet.
 • ample
  us
  an ample housean ample amountan ample supply of water
 • grand
  us
  a grand mountaina grand armya grand mistake
 • major
  us
  We really do need a major crisis'. Kyllä nyt todella tarvitaan suuri kriisi." Employment is another major challenge. Työllisyys on toinen suuri haaste. Logistics are a major problem. Logistiikka on huomattavan suuri ongelma.
 • plentiful
  us
  a plentiful harvesta plentiful supply of waterShe accumulated a plentiful collection of books.
 • quantumWe must make the next quantum leap forward in our common foreign and security policy. Meidän on otettava seuraava suuri harppaus kohti yhteistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. What makes the Bourlanges Report so creditable is that it represents a quantum leap in this area. Jäsen Bourlangesin mietintö on ansiokas siksi, että se on suuri edistysaskel. The task force said that its aim was to achieve a quantum leap in terms of more effective economic governance. Työryhmä totesi, että sen tavoitteena on ottaa suuri edistysaskel talouden ohjausjärjestelmän tehostamisessa.
 • the GreatThis is the great challenge, the great importance of Lisbon. Tämä on suuri haaste, Lissabonin suuri merkitys. But that is the great contrast in this place. Se on kuitenkin tämän paikan suuri kontrasti.

Sanan suuri määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja