TV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fiTietovisatHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan sympaattinen käännös suomi-englanti

 • nice
  us
  I know Mr de Roo will forgive me as he is a very nice man. Koska jäsen De Roo on erittäin sympaattinen, hän antanee minulle anteeksi. But at least the character of Pluto is as nice as Sissi, which will mean that Austria will get out while the going is good. Myönnän kuitenkin, että Pluto on vähintään yhtä sympaattinen hahmo kuin Sissi, joten Itävalta selviytyy ehjin nahoin. As for Mr Sturdy, he poses a problem, because he is an Englishman, a nice Englishmen, which is not common, a warm, human Englishman. Sturdy sen sijaan aiheuttaa ongelmia, sillä hän on englantilainen ja vieläpä sympaattinen englantilainen, mikä ei ole tavallista. Hän on lämmin ja inhimillinen englantilainen.
 • sweet
  us
  a sweet appleSweet wines are better dessert wines.sweet butter
 • likeable
 • sympathetic
  us
  Everyone is naturally sympathetic to Mrs Cederschiöld's amendment because it is self-evident. Cederschiöldin tarkistus on jokaisen mielestä tietenkin sympaattinen itsestäänselvyytensä takia. A dead tree is sympathetic, and you can lean against it, whether it is warm or cold; you can only lean against a rock when it is warm. Puu on kuolleenakin sympaattinen, ja siihen voi nojata, oli kylmä tai lämmin, kiveen vain lämpimällä. John looked very upset. I gave him a sympathetic look.

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja