VaihtoautotBlogitReseptitTietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan synnytys käännös suomi-englanti

 • delivery
  This time, the delivery has not been an easy one, but, Mr President-elect, as soon as the child is strong enough, he will certainly be able to develop and flourish. Arvoisa komission puheenjohtaja, tällä kertaa synnytys oli vaikea, mutta heti kun lapsi on riittävän vahva, se pystyy varmasti kehittymään ja kukoistamaan. The delivery was completed by four.delivery of a nuclear missile to its target
 • birth
  us
  Birth, fortunately, is still a natural process. Synnytys on onneksi vielä luonnollinen tapahtuma. But it is neither a premature birth nor a miscarriage. Se ei kuitenkaan tule olemaan ennenaikainen synnytys eikä keskenmeno. Birth and adoption allowances are, evidently, not family benefits. Synnytys- ja adoptioavustukset eivät selvästikään ole perhe-etuuksia.
 • childbirth
  It is a fact that pregnancy and childbirth are a burden for a woman's body. Tosiasia on, että raskaus ja synnytys rasittavat naisen kehoa. At the same time, it is also very important to understand that childbirth is not without its complications. Samanaikaisesti on myös hyvin tärkeää ymmärtää, että synnytys ei välttämättä ole komplikaatiotonta. Nor should it be swept under the carpet in this context that pregnancy and childbirth are the main causes of death and disability of women in less-developed countries. Tässä yhteydessä ei pidä lakaista maton alle myöskään sitä, että raskaus ja synnytys ovat kehitysmaiden naisten yleisimmät kuolemaan ja vammautumiseen johtavat syyt.
 • labour
  uk
  I think weve all got the idea. Theres no need to labour the point.
 • parturition
 • puerperal

Sanan synnytys määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja