VaihtoautotViihdeReseptitTietovisatBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan syvällinen käännös suomi-englanti

 • deep
  us
  Ladies and gentlemen, the debate was deep and, at times, tough. Hyvät naiset ja herrat, keskustelu oli syvällinen ja ajoittain vaikea. These are words that carry obligations and they have a deep meaning. Nämä sanat velvoittavat, ja niillä on syvällinen merkitys. The issue here is that we have a minority which has deep cultural roots going even further back than Ancient Greek civilization. Mutta nyt asia on niin, että meillä on vähemmistö, jolla on syvällinen kulttuuriperintö jo ennen muinaiskreikkalaista kulttuuria.
 • profound
  us
  The text submitted to the IGC is a broad and profound compromise. Hallitustenväliselle konferenssille toimitettu teksti on kattava ja syvällinen kompromissi. The report clearly reflects his profound knowledge of the subject. Mietinnössä selvästikin näkyy hänen syvällinen perehtyneisyytensä aiheeseen. It would require a very complex and profound debate to deal with this issue. Meidän olisi aloitettava melko monimutkainen ja syvällinen keskustelu, jos haluamme käsitellä tätä asiaa.
 • matureShe is quite mature for her agea mature planThe headmaster decided to expel the boy after a mature consideration
 • penetrating
  us
  The skunk produces a penetrating odor.His novel shows a penetrating insight into the criminal mind.
 • searchingI do not think the analysis it offers is sufficiently thorough and searching, but is too superficial. Mielestäni sen tekemä analyysi ei ole tarpeeksi perusteellinen eikä tarpeeksi syvällinen, vaan se on aivan liian pintapuolinen. a searching gaze; searching criticism
 • thoughtful
  us
  This is a good, thoughtful and thorough report. Tämä on hyvä, syvällinen ja perusteellinen mietintö. No less a priority is education, likewise dialogue between different religions and cultures, and a measured and thoughtful look at the past. Aivan yhtä tärkeitä painopisteitä ovat koulutus, eri uskontojen ja kulttuurien välinen vuoropuhelu sekä harkittu ja syvällinen historiallinen näkemys. When we are faced with something like this, it is really appropriate to have a thoughtful discussion and to make sure that we draw lessons from it. Kun olemme joutuneet kohtaamaan jotain tällaista, on todella tärkeää käydä syvällinen keskustelu ja varmistaa, että otamme siitä opiksi.

Sanan syvällinen määritelmät

 • syvästi vaikuttava, syvälle käypä

Esimerkit

 • Suru aiheuttaa usein elämän syvällisten arvojen pohdintaa.
 • Syvällinen paneutuminen aiheeseen näkyy tuloksessa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja