TV-ohjelmatTietovisatViihdeReseptitBlogitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan syyllinen käännös suomi-englanti

 • guilty
  us
  Well, I am guilty because I still do it. Minä olenkin syyllinen, koska teen niin edelleen. We are not here to find out whether Cesare Battisti is guilty or not guilty. Me emme ole täällä saadaksemme selville, onko Cesare Battisti syyllinen tai syytön. However, the guilty party this time is the Commission. Syyllinen tähän on kuitenkin komissio.
 • culprit
  us
  The second worst culprit was Sweden. Toiseksi pahin syyllinen oli Ruotsi. Now it seems that Spain is the culprit once more. Nyt näyttää siltä, että syyllinen on jälleen kerran Espanja. The main culprit in this affair is undoubtedly the British Government. Ensimmäinen ja tärkein syyllinen on tietenkin Yhdistynyt kuningaskunta.
 • at faultThis raises the question: who is at fault for this supposedly overzealous regulation? Tämä herättää kysymyksen: kuka on syyllinen tässä oletetusti yli-innokkaassa sääntelyssä?
 • culpable
  us
  I am culpable for stealing your money
 • guilty partyHowever, the guilty party this time is the Commission. Syyllinen tähän on kuitenkin komissio. The guilty party has been clearly identified, as we asked. Syyllinen osoitetaan selvästi, ja sitähän me toivommekin. It should be remembered, however, that Stalin was not the only guilty party. On silti muistettava, ettei Stalin ole ainoa syyllinen.
 • guilty; culpable
 • offenderSurely the principle of a constitutional state is that the potential victims - who are the consumers - are better protected than the potential offenders, who are after all the industry! Oikeusvaltion periaatteisiin täytyy kuulua se, että mahdollisia uhreja - ja kuluttajat ovat niitä - suojellaan enemmän kuin mahdollisia syyllisiä, ja teollisuushan on mahdollinen syyllinen! The Belgian Government has once again shown that whilst being, 'at the heart of Europe', it is unable to provide nonBelgian nationals with their full voting rights, but it is not the only offender. Belgian hallitus on jälleen kerran osoittanut, että vaikka se on " Euroopan sydämessä" , se ei pysty antamaan ulkomaiden kansalaisille täyttä äänioikeutta. Belgia ei kuitenkaan ole ainoa syyllinen.
 • perpetratorThe signs seem to indicate that the most likely perpetrators were a pro-Western rebel group. Merkit näyttävät viittaavan siihen, että todennäköisin syyllinen on länsimielinen kapinallisryhmä. A sexual offence against a child causes permanent damage to the victim and should also result in permanent labelling of the perpetrator. Lapseen kohdistuva seksuaalirikos aiheuttaa pysyvän vaurion uhriin, joten sen olisi leimattava myös syyllinen pysyvästi. The Commission and the EU have been clear from the outset in our condemnation of all ethnic violence whoever the perpetrator and whoever the victim. Komissio ja EU ovat alusta alkaen jyrkästi tuominneet kaiken etnisen väkivallan riippumatta siitä, kuka on syyllinen ja kuka uhri.

Sanan syyllinen määritelmät

Esimerkit

 • Syyllinen vai syytön?
 • syyllinen ilme

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja