TV-ohjelmatReseptitTietovisatBlogitHoroskooppiViihdeVaihtoautot

Sanan syytös käännös suomi-englanti

 • accusation
  us
  This type of accusation is absurd. Tämänkaltainen syytös on mieletön. Yet the accusation is extremely unfair. Se on kuitenkin samalla erittäin epäoikeudenmukainen syytös. It is an accusation of a serious criminal offence. Se on syytös vakavasta rikoksesta.
 • allegation
  us
  I believe these allegations are too strong. Tämä syytös näyttää minusta liian raskaalta. This was an absurd and unfounded allegation. Tämä on järjetön ja perusteeton syytös. The most common allegation I examined in 2009 was lack of transparency. Yleisin vuonna 2009 tutkimani syytös oli avoimuuden puute.
 • charge
  us
  So this charge has to be laid at the door of the Council. Tämä on siis jo enemmänkin syytös neuvostolle. Yet it is a charge that could also be directed at the Israeli authorities. Tämä syytös voitaisiin kuitenkin kohdistaa myös Israelin viranomaisiin. Refusal to recognise another state or the rights of its people is a charge of great magnitude. Toisen valtion tai sen kansan oikeuksien tunnustamatta jättäminen on vakava syytös.
 • crimination
 • indictment
  us
  What an indictment of his own people. Tämä on uskomaton syytös omaa kansaa kohtaan. That is an absolute indictment of those people who work there. Tällaiset puheet ovat paha syytös laitoksessa työskenteleviä vastaan. The fierce, belligerent indictment of these Chechen refugees, can be put in an historical and political context. Näiden tsetseenipakolaisten kiivas ja taistelunhaluinen syytös on ymmärrettävissä historiallisesti ja poliittisesti.

Sanan syytös määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja