TV-ohjelmatVaihtoautotReseptitHoroskooppiViihdeBlogitTietovisat

Sanan tähän mennessä käännös suomi-englanti

 • as yet
  But this is not in the offing as yet. Tähän mennessä siitä ei ole ollut puhettakaan. As yet we have had no answer from you. Ette ole vielä tähän mennessä vastannut kysymyksiin. I have as yet received nothing in writing. En ole tähän mennessä saanut mitään kirjallisena.
 • by now
  It must be clear by now what the Council wants. Tähän mennessä on pitänyt käydä selväksi mitä neuvosto tahtoo. If there was, some country would have found it by now. Jos olisi, jokin maa olisi jo keksinyt sen tähän mennessä. It must surely be clear to everyone by now that our climate is changing. Kaikille on tähän mennessä varmasti selvää, että ilmasto muuttuu.
 • hitherto
  us
  Hitherto we have had nothing but empty promises! Tähän mennessä ne ovat olleet vain suuria lupauksia! Hitherto this has been out of the question of course. Se ei tietysti ole vielä tähän mennessä ollut edes mahdollista. Hitherto, this was only done when issuing residence permits. Tähän mennessä niin on tehty vain oleskelulupia myönnettäessä.
 • so far
  So far, we have not seen that. Tähän mennessä emme ole nähneet sitä. " So far, so good, as far as the theory goes. Teorian osalta kaikki on hyvin tähän mennessä. Forget what I have said so far. Unohtakaa, mitä olen sanonut tähän mennessä.
 • thus far
  The progress made thus far is appreciable. Tähän mennessä kehitys on ollut tuntuvaa. Thus far, it has performed this job admirably. Tähän mennessä se on selvinnyt tehtävästä ihailtavasti. We have not, thus far, seen any practical action whatsoever. Tähän mennessä emme ole havainneet mitään käytännön toimia itse paikalla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja