HoroskooppiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitNauris.fiTietovisat

Sanan täsmälleen käännös suomi-englanti

 • exactly
  us
  So we need to know exactly what the purpose is. Meidän on siis saatava tietää täsmälleen tarkoitusperät. The latter is exactly what we want to happen. Viimeksi mainittu on täsmälleen se, mitä haluamme. The process would be exactly the same, though a bit later. Prosessi olisi täsmälleen sama, joskin se toteutuisi hieman myöhäisempänä ajankohtana.
 • precisely
  us
  This is precisely our position. Tämä on täsmälleen meidän kantamme. I remember precisely what was said. Muistan täsmälleen, mitä on sanottu. We are now learning precisely the opposite. Nyt saamme kokea täsmälleen päinvastaista.
 • accurately
  This may sound cynical, perhaps reflecting the reality of day-to-day UN work, but I think it also sets the tone accurately. Tämä voi kuulostaa kyyniseltä ja kuvastaa ehkä YK:n päivittäisen työn todellisuutta, mutta mielestäni kuvaus on myös täsmälleen oikeansävyinen. Of course, it does not always accurately reflect the quality but there is no better alternative means of achieving that objective. Se ei tietenkään aina kuvasta täsmälleen laatua, mutta tavoitteen saavuttamiseksi ei ole olemassa parempaa vaihtoehtoa.
 • dead
  us
  All of my grandparents are deadHe is dead to meYou come back here this instant! Oh, when I get my hands on you, youre dead, mister!
 • just
  us
  Others do just the same thing. Muut tekevät täsmälleen samoin. This is a time when we should be doing just the opposite. Meidän on aika toimia täsmälleen päinvastoin. I believe I said exactly what you have just said, i.e. that it was a problem for some parties. Luulen sanoneeni täsmälleen niin kuin juuri sanoitte, nimittäin, että tämä on ongelmallista joidenkin jäsenten kannalta.
 • flat
  uk
  us
  The land around here is flatThat girl is completely flat on both sidesYour A string is too flat.
 • promptly
  us
  That is why it is rather odd that Ireland should now promptly have to vote once again on exactly the same treaty. Siksi on hieman kummallista, että nyt Irlannin kansa joutuu äänestämään uudelleen nopeasti täsmälleen samasta sopimuksesta. I should like to begin, ladies and gentlemen, by apologising for the fact that I arrived a little late and was not here promptly at 3 p.m. Hyvät parlamentin jäsenet, haluaisin aloittaa pyytämällä anteeksi, että tulin paikalle hieman myöhään enkä täsmälleen klo 15.

Sanan täsmälleen määritelmät

 • niin tarkasti kuin mahdollista, juuri niin kuin asia on, pyöristämättä
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja