ReseptitNauris.fiHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan täydentävä käännös suomi-englanti

 • complementary
  My second point relates to complementary medicine. Toinen kohta on täydentävä lääketiede. Complementary status is essential. Täydentävä suoja on välttämätön. The Commission's role can then be complementary after the initial phase. Komission tehtävä voi alkuvaiheen jälkeen olla täydentävä.
 • subsidiary
  a subsidiary streamsubsidiary payments to an ally
 • supplemental
 • supplementary
  Supplementary and Amending Budget 1/98 Korjaava ja täydentävä talousarvio 1/98 Supplementary and amending budget No 5/1999 Korjaava ja täydentävä talousarvio nro 5/1999 This is my specific, supplementary question. Tämä on konkreettinen, täydentävä kysymykseni.
 • accessory
  The European Parliament's role should not be merely accessory, but should rather reflect the influence that it wields when it comes to adopting basic legislative instruments. Euroopan parlamentin roolin ei pidä olla pelkkä täydentävä osa, vaan sen olisi heijastettava sitä vaikutusvaltaa, joka sillä on, kun on kysymys lainsäädännöllisten perusvälineiden käyttöönotosta. She was accessory to the riotaccessory sounds in music
 • adscititious
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja