TietovisatBlogitVaihtoautotViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitJääkiekon MM

Sanan taakka käännös suomi-englanti

 • burden
  us
  There is a reasonable amount of burden-sharing between the donors. Taakka on jaettu järkevästi eri tahojen kesken. That is quite a burden for business. Se on melkoinen taakka yrityksille. We cannot bear this burden on our own. Me emme voi kantaa tätä taakka yksin.
 • cargo
  us
 • charge
  us
  Bureaucracy is not free of charge, but it is often pointless. Hallinnollinen taakka ei ole ilmaista, mutta se on usein turhaa. There will be a charge of five dollarsPickett did not die leading his famous charge
 • encumbrancea widow without encumbrances, i.e. without children
 • load
  us
  This is a great load off our minds and we are naturally overjoyed. Harteiltamme on pudonnut iso taakka ja me olemme luonnollisesti riemuissamme. I struggled up the hill with the heavy load in my rucksack.The truck overturned while carrying a full load of oil.
 • millstoneFor a child, abuse, whether it is at the hand of a lecherous adult or the Internet, becomes a psychological millstone that blights the child for life. Lapselle hyväksikäytöstä, tapahtui se sitten irstaan aikuisen toimesta tai Internetissä, tulee psykologinen taakka, joka turmelee lapsen loppuelämän ajaksi. Paying the mortgage every month is a millstone round their necks
 • packThe horses carried the packs across the plaina pack of liesa pack of complaints
 • pressure
  us
  It is vitally necessary that pressure be put on all Member States to implement the nitrates directive, so that the burden is evenly distributed. On aivan välttämätöntä, että kaikkia jäsenmaita painostetaan toteuttamaan nitraattidirektiivi, jotta taakka jakautuisi tasaisesti. It does not fairly distribute the burden of the pressure on the external borders, for example, by strengthening Frontex; it puts an even greater burden on the Member State. Sillä ei jaeta oikeudenmukaisesti ulkorajoihin kohdistuvan paineen taakkaa esimerkiksi Frontexia vahvistamalla; sillä aiheutetaan jäsenvaltiolle vieläkin suurempi taakka. Particular emphasis must also be placed on the need to respect solidarity and the fair distribution of burdens between the Member States, including those not under pressure from immigration. On korostettava erityisesti myös tarvetta toimia solidaarisesti ja jakaa taakka tasapuolisesti jäsenvaltioiden kesken, myös niiden, joihin ei kohdistu maahanmuuttopainetta.
 • toteto tote a child over a stream

Sanan taakka määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja