ReseptitTietovisatVaihtoautotBlogitNauris.fiTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan taakka käännös suomi-englanti

 • burden
  us
  There is a reasonable amount of burden-sharing between the donors. Taakka on jaettu järkevästi eri tahojen kesken. That is quite a burden for business. Se on melkoinen taakka yrityksille. We cannot bear this burden on our own. Me emme voi kantaa tätä taakka yksin.
 • charge
  us
  Bureaucracy is not free of charge, but it is often pointless. Hallinnollinen taakka ei ole ilmaista, mutta se on usein turhaa. The child was in the nannys chargeThe child was a charge of the nanny
 • encumbrance
  a widow without encumbrances, i.e. without children
 • load
  us
  This is a great load off our minds and we are naturally overjoyed. Harteiltamme on pudonnut iso taakka ja me olemme luonnollisesti riemuissamme. I struggled up the hill with the heavy load in my rucksack.The truck overturned while carrying a full load of oil.
 • millstone
  For a child, abuse, whether it is at the hand of a lecherous adult or the Internet, becomes a psychological millstone that blights the child for life. Lapselle hyväksikäytöstä, tapahtui se sitten irstaan aikuisen toimesta tai Internetissä, tulee psykologinen taakka, joka turmelee lapsen loppuelämän ajaksi. Paying the mortgage every month is a millstone round their necks
 • pack
  The horses carried the packs across the plain.a pack of liesa pack of complaints
 • pressure
  us
  It is vitally necessary that pressure be put on all Member States to implement the nitrates directive, so that the burden is evenly distributed. On aivan välttämätöntä, että kaikkia jäsenmaita painostetaan toteuttamaan nitraattidirektiivi, jotta taakka jakautuisi tasaisesti. It does not fairly distribute the burden of the pressure on the external borders, for example, by strengthening Frontex; it puts an even greater burden on the Member State. Sillä ei jaeta oikeudenmukaisesti ulkorajoihin kohdistuvan paineen taakkaa esimerkiksi Frontexia vahvistamalla; sillä aiheutetaan jäsenvaltiolle vieläkin suurempi taakka. Particular emphasis must also be placed on the need to respect solidarity and the fair distribution of burdens between the Member States, including those not under pressure from immigration. On korostettava erityisesti myös tarvetta toimia solidaarisesti ja jakaa taakka tasapuolisesti jäsenvaltioiden kesken, myös niiden, joihin ei kohdistu maahanmuuttopainetta.
 • tote
  to tote a child over a stream
 • chore
  On a daily basis, they are for them, for their kidnappers, for the guerrillas, a tiresome chore, they do not provide any immediate return, and they are an easy target for their irritation. He ovat niille, sieppaajilleen ja sisseille, päivittäinen väsyttävä taakka. He eivät mahdollista mitään välitöntä paluuta ja he ovat helppo kohde sieppaajien ärtymykselle. Washing dishes is a chore, but we cannot just stop eating.
 • onus
  The responsibility of and onus on this generation to extend a hand to other countries is as great today as it was in the 1940s and 1950s. Tämän sukupolven vastuu ja taakka muiden maiden auttamisesta on yhtä suuri kuin vastaava vastuu ja taakka olivat 1940- ja 1950-luvuilla. The onus is on the landlord to make sure the walls are protected from mildew.The onus is on those who disagree with my proposal to explain why.
 • toil
  us

Sanan taakka määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja