BlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatViihde

Sanan taistelu käännös suomi-englanti

 • fight
  uk
  us
  Their fight can raise obstacles. Niiden taistelu saattaa synnyttää vastustusta. We are all in this fight together. Terrorismin vastainen taistelu koskee meitä kaikkia. It is a fight fought by all humanists. Tämä on kaikkien humanistien yhteinen taistelu.
 • battle
  us
  The battle against terrorism is above all a battle of values and a battle of ideas. Terrorismin vastainen taistelu on ennen kaikkea arvojen taistelu ja aatteiden taistelu. Therefore I say again: this is a European battle. Sen vuoksi sanon vielä kerran, tämä taistelu on koko Euroopan taistelu! But who knows what battle awaits Europe? Kuka tosin tietää, mikä taistelu Euroopalla on edessään?
 • agon
 • struggle
  us
  In any case, we had a tough struggle. Meillä oli joka tapauksessa tiukka taistelu. Our struggle is therefore a struggle on behalf of our entire democratic society. Meidän taistelumme on siis koko demokraattisen yhteiskunnan taistelu. It is still a long, slow struggle but progress is under way. Edessä on vielä pitkä ja hidas taistelu, mutta edistystä tapahtuu koko ajan.
 • action
  us
  Social integration and combating poverty, now included in the national action programmes, are also linked to wages policy. Sosiaalinen integrointi ja köyhyyden vastainen taistelu, jotka on nyt tuotu osaksi kansallisia toimintaohjelmia, ovat myös tulopolitiikkaa. The struggle against terrorism calls for maximum determination from the international community and the strongest will to co-operate and initiate concerted action. Terrorismin vastainen taistelu edellyttää kansainvälisen yhteisön vankkumatonta päättäväisyyttä ja voimakasta halua tehdä yhteistyötä ja panna alulle yhteistoimintaa. It is already rearing its head as a reaction to common European policy, but will be even more prominent in 2013 when the next financial battle will be fought. Tämä suuntaus nostaa jo päätään yhteisen eurooppalaisen politiikan seurauksena mutta on vieläkin näkyvämpi vuonna 2013, kun seuraava rahoitusta koskeva taistelu käydään.
 • agony
  us
 • battle; combat
 • combat
  us
  Combatting unemployment is a key topic in this respect. Johtoajatuksena on tällöin työttömyyden vastainen taistelu. Measures to combat violence against women and children are a priority worldwide. Naisiin ja lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen taistelu on maailmanlaajuinen ja ensiarvoisen tärkeä taistelu. It has proven very difficult to combat drug addiction.

Sanan taistelu määritelmät

 • sodankäyntiin liittyvä yhteenotto tai kamppailu kahden tai useamman osapuolen välillä
 • kamppailu, pyrkimys johonkin vaikeuksien kautta

Esimerkit

 • Stalingradin taistelu oli toisen maailmansodan käännekohta ja yksi ihmiskunnan verisimmistä taisteluista.
 • taistelu parempien työolojen puolesta

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja