TietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitViihde

Sanan taitavasti käännös suomi-englanti

  • ablyI welcome the three schemes which Mr Pronk has so ably described. Pidän hyvinä niitä kolmea ohjelmaa, joita herra Pronk niin taitavasti kuvaili. The Council is being self-congratulatory while ably wielding the axe. Neuvosto on tyytyväinen itseensä, koska se käyttää niin taitavasti juustohöylää. I am grateful to Mr Gallagher for carrying it on so ably and to the Committee on Fisheries. Olen kiitollinen herra Gallagherille, että hän jatkoi sitä niin taitavasti, ja kalatalousvaliokunnalle.
  • adeptlyBoth, moreover, are expert in hijacking the language of peace, while glorying in past and even continuing exploits of terror as they adeptly dodge from one phase of struggle to another. Lisäksi kumpikin järjestö osaa käyttää taitavasti hyväkseen rauhan kieltä ylistäessään menneisyyttään ja jopa jatkaessaan terroritekoja luovimalla neuvokkaasti yhdestä kamppailun vaiheesta toiseen.He navigated the course adeptly, having trained on it for months ahead of time.
  • competently
    us
    We should be applying this experience wisely and competently in Afghanistan. Meidän pitäisi käyttää tätä kokemusta viisaasti ja taitavasti Afganistanissa.
  • dexterously
    us

Sanan taitavasti määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja