VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitHoroskooppiBlogitNauris.fi

Sanan talousarvio käännös suomi-englanti

 • budget
  us
  Its budget is a budget which supports investment. Sen talousarvio on talousarvio, jolla tuetaan investointeja. The Community budget is not a matter of secrecy. Yhteisön talousarvio ei ole salainen talousarvio. The budget we are debating is the third European Union budget. Talousarvio, josta parhaillaan keskustelemme, on Euroopan unionin kolmas talousarvio.
 • budgetary
  It will, however, be historic because it is the last budget with the old budgetary terminology. Tämä talousarvio on kuitenkin historiallinen siitä syystä, että se on viimeinen talousarvio, jossa käytetään vanhaa talousarviota koskevaa terminologiaa. Quite simply, we are coming up against this budgetary problem. Mutta meillä on hyvin yksinkertaisesti myös talousarvio-ongelma. Alongside the monetary union, we need an economic, budgetary and fiscal union. Rahaliiton oheen tarvitsemme talous-, talousarvio- ja veroliiton.
 • supply
  us
  Mr President, the Community budget is the blood supply to a sustainable common agricultural policy. Arvoisa puhemies, yhteisön talousarvio on kestävän yhteisen maatalouspolitiikan elinehto. to supply money for the warto supply a furnace with fuel; to supply soldiers with ammunition

Sanan talousarvio määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja