ReseptitTietovisatBlogitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan tappava käännös suomi-englanti

 • deadly
  us
  It is immensely infectious and deadly. Se on suunnattoman tarttuva sairaus, ja se on tappava sairaus. The deadly cycle of attack and reprisal has to be broken. Iskujen ja kostoiskujen tappava kierre on katkaistava. Yet another victim of the deadly violence that affects women. Naisiin kohdistuva tappava väkivalta on saanut jälleen uuden uhrin.
 • deathlyHe has a deathly pallorHe has a deathly fear of crocodilesHe was deathly pale
 • fatal
  us
  The after-effects are something people have to live with for the rest of their lives, and often they develop cancer - a disease which we all know can be fatal and painful. Jälkivaikutusten kanssa on elettävä koko loppuelämä, ja asbestille altistunut työntekijä sairastuu usein syöpään - sairauteen, jonka me kaikki tiedämme olevan mahdollisesti tappava ja kivulias. a fatala fatal error; a fatal exception
 • killing
  us
  This work is killing me.He made a killing on the stock market.
 • lethalIn addition, the GHS introduces standardised definitions, such as LD50 (lethal dose 50), that clearly indicate the hazard associated with the substance. Lisäksi tällä järjestelmällä otetaan käyttöön standardoidut määritelmät, kuten LD50 (LD-50-arvo, mediaani tappava annos), jotka osoittavat selkeästi aineeseen liittyvät riskit. We need to get rid of mercury, but it is neither a highly contagious lethal virus nor a nerve gas compound which is deadly on near touch. Elohopeasta on päästävä eroon, mutta se ei ole sen paremmin erittäin tarttuva tappava virus kuin hermokaasuyhdistekään, joka on tappava jo lähietäisyydeltä, vaikka ainetta ei edes koskettaisi. It is a lethal combination leading to unrest in a number of developing countries; it is a combination leading to starvation. Se on tappava yhdistelmä, joka johtaa levottomuuksiin monissa kehitysmaissa; se on nälänhätään johtava yhdistelmä.
 • mortal
  us
  mortal wit or knowledge; mortal powera sermon lasting two mortal hoursHer wisdom was beyond that of a mere mortal
 • pernicious
  us
 • virulentThe politicians were virulent in their hatred of the president

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja