ViihdeReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan tarjouskilpailu käännös suomi-englanti

 • bid
  us
  Secondly, since there was a transparent procedure under which a lot of other companies were asked to bid for CSI, we must assume that the winner offered the best terms. Toiseksi, koska CSI: n osakkeista käytiin avoin tarjouskilpailu, johon osallistui useita muita yrityksiä, meidän on oletettava, että voittaja tarjosi parhaat ehdot. In addition to the expense of putting together a bid, the firm or consortium has to demonstrate that it is financially sound and has enough experience in the field in question. Kalliin tarjouksen laatimisen lisäksi asianosaisen yrityksen tai konsortion on osoitettava, että se on vakavarainen ja että sillä on riittävästi kokemusta alalla, jota tarjouskilpailu koskee. Bidding is under way to construct an incinerator in Salerno, and the procedures relating to the publication of the call for tenders for the incinerator in East Naples are at an advanced stage. Parhaillaan on käynnissä tarjouskilpailu polttouunin rakentamiseksi Salernoon ja Itä-Napolin polttouunia koskevan tarjouskilpailun valmistelut ovat jo pitkällä.
 • competitive bidding
 • public
  us
  There was a public invitation to tender and the choice was simple. Julkistettiin tarjouskilpailu, ja valinta oli yksinkertainen. I have the impression that the honourable Member believes the public invitation to tender in connection with the tunnel has already started. Käsitykseni mukaan arvoisa jäsen tarkoittaa sitä, että tunneliin liittyvä julkinen tarjouskilpailu on alkanut. For example, the offices of Parliament are expected, from now on, to offer, in the majority of cases, contracts for tender which are public in nature. Parlamentin hallinnolta vaaditaan oikeutetusti, että tästä lähtien suurimmasta osasta sopimuksia järjestetään avoin tarjouskilpailu.
 • public bid

Sanan tarjouskilpailu määritelmät

 • se, että osana kilpailutusta se joka on hankkimassa jotakin lähettää valitsemilleen yrityksille tarjouspyyntöjä, joihin yritykset voivat vastata jättämällä omat tarjouksensa muiden jättämistä kilpailevista tarjouksista tietämättä; päättyy siihen, että hankkija valitsee tarjouksista edullisimman tai muuten parhaan

Synonyymit

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja