ViihdeTietovisatVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan tarkka käännös suomi-englanti

 • exact
  us
  For example, what would be the exact role? Mikä olisi esimerkiksi sen tarkka asema? The exact time will be announced later. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. The exact method of calculation still has to be specified. On vielä määritettävä tarkka laskentamenetelmä.
 • preciseThis definition is clear; it is precise. Määritelmä on selkeä ja tarkka. It is, of course, difficult to be precise. On luonnollisesti vaikeaa olla täysin tarkka. I found what it had to say clear and precise. Mielestäni sen julkilausuma oli selkeä ja tarkka.
 • accurate
  us
  Accurate, truthful information is accurate truthful information. Tarkka, totuudenmukainen tieto on aina tarkkaa, totuudenmukaista tietoa. I have been told it is only 79% accurate. Minulle on kerrottu, että se on vain 79-prosenttisesti tarkka. That is not new or unusual, but accurate monitoring is essential. Se ei ole mitenkään uutta tai tavatonta, mutta tarkka valvonta on välttämätöntä.
 • delicate
  us
  Those clothes are made from delicate lace.The negotiations were very delicate.Her face was delicate.
 • strict
  us
  The current rules and checks must be strictly applied. On varmistettava voimassa olevien sääntöjen ja tarkastusten tarkka soveltaminen. We have a strict range of products which can be sold now throughout the single market. On olemassa tarkka valikoima tuotteita, joita voidaan nyt myydä koko yhtenäismarkkinoiden alueella. The Commission wants to be and will be extremely strict in the use of this particular solution. Komissio haluaa olla ja on vastaisuudessakin erittäin tarkka siitä, milloin tähän erityisratkaisuun turvaudutaan.
 • particular
  us
  The Commission wants to be and will be extremely strict in the use of this particular solution. Komissio haluaa olla ja on vastaisuudessakin erittäin tarkka siitä, milloin tähän erityisratkaisuun turvaudutaan. Mr President, the Group of the European Radical Alliance is very particular about issues of freedom. Arvoisa puhemies, Euroopan radikaaliallianssi on hyvin tarkka vapautta koskevista kysymyksistä. However, you do not need to have a particularly developed sense of smell to notice that something is rotten in Strasbourg! Ei tarvitse kuitenkaan olla kovin tarkka hajuaisti, jotta huomaisi, ettei Strasbourgissa haise aivan "terveeltä".
 • sharp
  us
  I believe we are all delighted that there is now such a sharp focus – both political and, happily, also economic – on Africa. Uskon meidän kaikkien olevan tyytyväisiä siihen, että on saatu näin tarkka näkemys – sekä poliittinen että onneksi myös taloudellinen – Afrikasta. I keep my knives sharp so that they dont slip unexpectedly while carvingErnest made the pencil too sharp and accidentally stabbed himself with it
 • acute
  us
  It was an acute eventan acute accent or toneShe had an acute sense of honour. Eagles have very acute vision
 • careful
  us
  How careful must Mrs Fischer Boel be if she is not to take the wrong decisions? Kuinka tarkka Mariann Fischer Boelin on oltava, jos hän mielii välttää väärät päätökset? Both are important, of course, and a careful balance needs to be struck between them. Molemmat ovat tärkeitä tietenkin tärkeitä asioita, ja niiden välille on luotava tarkka tasapaino. Undoubtedly we need to take a keen interest in these territories and distinguish them carefully. Näihin alueisiin on epäilemättä syytä kiinnittää paljon huomiota ja tehdä tarkka ero niiden välillä.
 • detailed
  us
  The text of the understanding itself is detailed and explicit. Sopimusteksti itsessään on yksityiskohtainen ja tarkka. For this to happen, it needs a vision, strength of will and a detailed roadmap. Jotta se toteutuisi, tarvitaan näkemys, tahdonvoimaa ja tarkka etenemissuunnitelma. Such plans should be ready as soon as possible and should include a detailed timeline. Suunnitelmat pitäisi viedä päätöksen mahdollisimman pian ja niihin pitäisi sisällyttää tarkka aikataulu.
 • exquisite
  us
  They sell good coffee and pastries, but their chocolate is exquisiteSourav Ganguly scored an exquisite century in his debut Test matchexquisite pain or pleasure
 • meticulous
  uk
 • minute
  uk
  Would you be good enough to let us know whether the Minutes tomorrow will give the accurate result of the vote as published so far? Voisitteko ystävällisesti kertoa, annetaanko huomisessa istuntopöytäkirjassa äänestyksen tarkka tulos sellaisena kuin se on tähän mennessä julkaistu? You have twenty minutes to complete the testWait a minute, I’m not ready yet!
 • narrow
  us
  a narrow hallwaya narrow interpretationa narrow mind

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja