VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitReseptitNauris.fiTietovisat

Sanan tarkoituksella käännös suomi-englanti

 • deliberately
  us
  The questions are deliberately open. Kysymykset ovat tarkoituksella avoimia. I say both 'speak' and 'act' deliberately. Sanoin tarkoituksella sekä "puhumaan" että "toimimaan" . We saw schools, factories, homes and a hospital deliberately attacked. Kouluihin, tehtaisiin, koteihin ja sairaalaan iskettiin tarkoituksella.
 • on purpose
  I stress that I use the words 'first review' on purpose. Painotan, että käytän tarkoituksella ilmaisua "ensimmäinen tarkistus". The description is frequently made more complex on purpose in order to obscure and complicate the form of the patent. Kuvauksesta on usein tarkoituksella tehty monimutkaisempi, jotta patentin muodosta voidaan tehdä epäselvä ja monimutkainen. That wasnt an accident! You did it on purpose!
 • advisedly
  I say 'still' advisedly, because unfortunately, it has now been put at risk. Sanon tarkoituksella "edelleen", koska valitettavasti se on nyt vaarantunut. I say the words "presidency of the Council" advisedly because it is not, of course, the presidency of the Union. Käytän tarkoituksella ilmaisua "neuvoston puheenjohtajuus" , koska se ei ole tietenkään unionin puheenjohtajuus. I say duly documented advisedly, because some fellow Members of the Left have directed very serious and intolerable accusations at the State of Israel. Käytin ilmausta ”asianmukaisesti kirjatut” tarkoituksella, koska jotkut vasemmistoon kuuluvat kollegani ovat esittäneet erittäin vakavia ja sietämättömiä syytöksiä Israelin valtiota vastaan.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja