BlogitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitViihde

Sanan tarkoituksella käännös suomi-englanti

 • on purposeI stress that I use the words 'first review' on purpose. Painotan, että käytän tarkoituksella ilmaisua "ensimmäinen tarkistus". The description is frequently made more complex on purpose in order to obscure and complicate the form of the patent. Kuvauksesta on usein tarkoituksella tehty monimutkaisempi, jotta patentin muodosta voidaan tehdä epäselvä ja monimutkainen. That wasnt an accident! You did it on purpose!
 • deliberately
  us
  The questions are deliberately open. Kysymykset ovat tarkoituksella avoimia. I say both 'speak' and 'act' deliberately. Sanoin tarkoituksella sekä "puhumaan" että "toimimaan" . We saw schools, factories, homes and a hospital deliberately attacked. Kouluihin, tehtaisiin, koteihin ja sairaalaan iskettiin tarkoituksella.
 • intentionallyAttacks are being intentionally directed against UN peacekeepers and institutions. YK:n rauhanturvaajiin ja elimiin kohdistetaan tarkoituksella iskuja. It goes without saying that they did not intentionally create a bad system at the outset. On sanomattakin selvää, etteivät he ryhtyneet luomaan tarkoituksella huonoa järjestelmää. It is a typical example of Euro-jargon which, whether intentionally or not, is creeping into use. Se on tyypillinen esimerkki eurojargonista, joka on tarkoituksella tai tahattomasti tulossa vaivihkaa käyttöön.
 • purposely
  us
  I purposely said secular, for the opposition today in Syria often allies itself with the Muslim Brotherhood. Korostin tarkoituksella sen sekulaarisuutta, sillä nykyisin Syyrian oppositio on usein yhteydessä Muslim Brotherhood -järjestöön. During the negotiations which followed, the European Union purposely decided to direct all resources and political will to concluding that round of negotiations. Tätä seuranneissa neuvotteluissa Euroopan unioni päätti tarkoituksella suunnata kaikki voimavaransa ja poliittisen tahtonsa kyseisen neuvottelukierroksen loppuun saattamiseen.

Sanan tarkoituksella määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja