VaihtoautotTietovisatViihdeBlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppi

Sanan tarkoituksenmukainen käännös suomi-englanti

  • expedient
    us
    At long last, a constructive, truly expedient measure at Community level. Lopultakin järkevä ja todella tarkoituksenmukainen toimenpide unionin tasolla. The agreement with Russia is an expedient political step, which could serve the reinforcement of our security. Venäjän kanssa tehty sopimus on tarkoituksenmukainen poliittinen askel, joka voi vahvistaa turvallisuuttamme. To this extent, the letter from the six leaders was neither helpful nor in any way expedient in its timing or its content. Tässä mielessä kuuden päämiehen kirje ei ollut hyödyllinen eikä millään tavoin tarkoituksenmukainen sen enempää ajoitukseltaan kuin sisällöltäänkään.
  • appropriateI believe the ban is entirely appropriate. Mielestäni kielto on todella tarkoituksenmukainen. Then the 'user pays' principle is not very appropriate. Silloin käyttäjä maksaa -periaate ei ole tarkoituksenmukainen. The roof will be national elections, and this is the only appropriate order. Kattona ovat kansalliset vaalit, ja tämä on ainoa tarkoituksenmukainen järjestys.

Sanan tarkoituksenmukainen määritelmät

Esimerkit

  • tarkoituksenmukainen varustus
  • tarkoituksenmukaisella varovaisuudella
  • Asukkaiden perustama vesiosuuskunta on usein tarkoituksenmukainen ja myös nopea tapa järjestää keskitetty vesihuolto haja-asutusalueella.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja