TietovisatVaihtoautotReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan tarpeellinen käännös suomi-englanti

 • necessary
  us
  This debate is very necessary. Tämä keskustelu on erittäin tarpeellinen. I replied: 'Absolutely necessary. Minä vastasin: "Uudistus on ehdottoman tarpeellinen. It is necessary for the Community. Se on tarpeellinen yhteisölle.
 • essential
  us
  In this sense, an interim regulation is essential. Tässä mielessä väliaikainen järjestely on ehdottomasti tarpeellinen. The law against gender violence is a necessary and essential instrument. Sukupuoleen perustuvan väkivallan vastainen laki on tarpeellinen ja tärkeä väline. This is a decision we think is particularly justifiable, and one that is essential for farmers. Päätös on todellakin mielestämme täysin perusteltu ja maanviljelijöille tarpeellinen.
 • needed
  us
  Why do we think that this change is needed? Miksi muutos on mielestämme tarpeellinen? This is something that is definitely needed. Se on aivan varmasti yhtä lailla tarpeellinen. This is a very important and much needed initiative. Aloite on erittäin tärkeä ja tarpeellinen.
 • important
  us
  It is an important and necessary report. Se on tärkeä ja tarpeellinen mietintö. This is a very important and much needed initiative. Aloite on erittäin tärkeä ja tarpeellinen. This is a very important and necessary measure, but it is not sufficient. Toimenpide on hyvin tärkeä ja tarpeellinen, mutta se ei ole riittävä.
 • required
  us
  A package of measures is therefore urgently required, and quickly. Toimenpidepaketti on siksi erittäin tarpeellinen ja kiireellinen. One of my colleagues, Mr Valverde I think, asked why this directive is required. Yksi kollegoistani, muistaakseni herra Valverde, kysyi, miksi tämä direktiivi on tarpeellinen. Parliament's opinion is that a Community act is very definitely required on these issues. Euroopan parlamentin mielipide on, että näissä asioissa yhteisön säädös tosiaankin on tarpeellinen.

Sanan tarpeellinen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja