BlogitViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan tausta käännös suomi-englanti

 • background
  us
  Many have a paramilitary background. Monilla on puolisotilaallinen tausta. Such is the background to today's debate. Tällainen on tämänpäiväisen keskustelun tausta. Repression often has a religious background. Sortotoimilla on usein uskonnollinen tausta.
 • back
  us
  If that is the background, there is so much false fire on the altar, to put it in Protestant terms, that it is absolutely impossible for me to back this resolution. Jos tausta-ajatus on tällainen, alttarilla on niin paljon väärää tulta, ilmaistakseni asian protestanttisesti, etten mitenkään voi antaa asialle tukeani. These actions are a direct follow-up to the thinking behind your report of 12 July, where I was delighted to see that you had clearly indicated your backing for these actions. Toimet ovat suoraa seurausta 12. heinäkuuta antamanne mietinnön tausta-ajatuksista. Olin ilahtunut havaitessani, että tuette näitä toimia. Go in the back door of the house
 • backdropThis is the important backdrop to our debate today on the Bilbao Agency. Tämä on se merkittävä tausta, jonka pohjalta Bilbaon virastosta tänään keskustellaan. In the McCartney case we have both, set against a political backdrop that has further constricted the truth. McCartneyn tapauksessa molemmat syyt vaikuttavat ja tapauksen poliittinen tausta on entisestään vaikeuttanut totuuden esilletuloa. – Before negotiating the financial perspective for 2007-2013, it is important to have a clear idea of the political backdrop to this issue. – Ennen neuvotteluja rahoitusnäkymistä ajanjaksolle 2007–2013 on tärkeää, että asian poliittinen tausta on selvillä.

Sanan tausta määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja