ReseptitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan tavoite käännös suomi-englanti

 • aim
  us
  That could be an aim - why not? Tämä voisi olla tavoite - miksipäs ei? So what is the aim of this text? Mikä on siis tämän tekstin tavoite? That was the original aim in 2000. Tämä oli alkuperäinen tavoite vuonna 2000.
 • objective
  us
  This applies in particular to Objective 4 and Objective 3. Erityisesti tavoite 4 ja tavoite 3 ovat olleet tällaisia. That is an objective, and perhaps a distant one. Tämä on tavoite, vaikkakin kaukainen tavoite. Europe 2020 is not an objective. Eurooppa 2020 ei ole mikään tavoite.
 • goal
  us
  This must be the overall goal. Tämän on oltava yleinen tavoite. Finally, Lisbon. The goal is clear. Myös Lissabonin strategian tavoite on selvä.We have a goal: the 2009 conference. Meillä on tavoite: vuoden 2009 konferenssi.
 • priorityIt must even become a priority. Siitä on jopa tehtävä ensisijainen tavoite. That is the number one priority. Tämä on ehdottomasti ensisijainen tavoite. Education must be a major priority. Koulutuksen on oltava ensisijainen tavoite.
 • target
  us
  We currently have a 20% target. Meillä on tällä hetkellä 20 prosentin tavoite. That is a very ambitious target. Tavoite on hyvin kunniahimoinen. This target may seem a bit absurd. Tällainen tavoite vaikuttaa jokseenkin järjettömältä.

Sanan tavoite määritelmät

 • päämäärä, jonka henkilö yrittää saavuttaa

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja