Nauris.fiHoroskooppiTietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan tavoite käännös suomi-englanti

 • aim
  us
  That could be an aim - why not? Tämä voisi olla tavoite - miksipäs ei? So what is the aim of this text? Mikä on siis tämän tekstin tavoite? That was the original aim in 2000. Tämä oli alkuperäinen tavoite vuonna 2000.
 • objective
  us
  This applies in particular to Objective 4 and Objective 3. Erityisesti tavoite 4 ja tavoite 3 ovat olleet tällaisia. Thirdly, I think there is a need to keep both Objective 1 and Objective 2. Kolmanneksi, minun mielestäni sekä tavoite 1 että tavoite 2 on säilytettävä. That is an objective, and perhaps a distant one. Tämä on tavoite, vaikkakin kaukainen tavoite.
 • goal
  us
  That is why the first goal, in my view, is a political goal. Ensimmäinen tavoite on siis mielestäni poliittinen. Is this, then, in some way, an entirely different and nobler goal? Onko tämä tavoite sitten jotenkin täysin erilainen, jalompi tavoite? This must be the overall goal. Tämän on oltava yleinen tavoite.
 • priority
  That is perhaps not Iraq's top priority, but it is ours. Se ei ehkä ole Irakin ensisijainen tavoite, mutta meidän on. It must even become a priority. Siitä on jopa tehtävä ensisijainen tavoite. That is the number one priority. Tämä on ehdottomasti ensisijainen tavoite.
 • target
  us
  I must now mention the targets: 2°C is the target. Mainitsen nyt tavoitteenkin: tavoite on 2 celsiusastetta. We currently have a 20% target. Meillä on tällä hetkellä 20 prosentin tavoite. That is a very ambitious target. Tavoite on hyvin kunniahimoinen.

Sanan tavoite määritelmät

 • päämäärä, jonka henkilö yrittää saavuttaa
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja