ReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan tehokas käännös suomi-englanti

 • efficient
  us
  Even the Commission has been efficient. Jopa komissio on ollut tehokas. What does 'efficient' mean in plain language? Mitä tehokas sitten tarkoittaa selkokielellä? Our efficient staff have already seen to that. Tehokas henkilöstömme on jo huolehtinut asiasta.
 • effective
  us
  There is effective legal precaution. On olemassa tehokas laillinen varokeino. The system is extremely effective. Järjestelmä on erittäin tehokas. It has to be useful and it has to be effective. Sen täytyy olla hyödyllinen ja tehokas.
 • efficaciousThis medicine is efficacious
 • high-performanceNew products and practices have been developed, for example, a high-performance camera for medical imagery and a rapid photo-printing machine, to mention but two. On kehitetty uusia tuotteita ja menettelytapoja, esimerkiksi kuvantamisessa käytettävä hyvin tehokas kamera tai nopea kuvantoistolaite, mainitakseni vain nämä kaksi esimerkkiä. The new high-performance computer can run all the new software and games.
 • potentGarlic is an extremely potent medicinal remedy; it is also a food in wide circulation. Valkosipuli on äärimmäisen tehokas lääkintäkeino ja myös laajasti käytetty elintarvike. The growing disease in the European Union, namely disagreement, is being treated and the Reform Treaty is a potent remedy. Euroopan unionia vaivaava sairaus eli erimielisyys pyritään hoitamaan, ja uudistussopimus on tehokas lääke sitä vastaan. a potent argument
 • powerful
  us
  However, a document is as powerful as its implementation. Asiakirja on kuitenkin yhtä tehokas kuin sen täytäntöönpano. The President’s visit is a powerful political and symbolic act. Presidentin vierailu on tehokas poliittinen ja symbolinen tapaus. In reality, the latter will act as a powerful instrument of censorship. Todellisuudessa lupa on tehokas sensuurin väline.

Sanan tehokas määritelmät

 • huolellisesti resursseja käyttävä; ei turhaan liikaa käyttävä

Esimerkit

 • tehokas antibiootti
 • tehokas rakettimoottori

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja