TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiNauris.fiTietovisat

Sanan tehostaa käännös suomi-englanti

 • optimize
  us
 • streamline
  Our priority is to streamline the Employment Strategy. Ensisijainen tavoitteemme on tehostaa työllisyysstrategiaa. To strengthen them, they must be streamlined and modernised. Tarkastuksia voidaan tehostaa selkeyttämällä ja nykyaikaistamalla niitä. I would also like to hear from the Commission on how we can streamline the system. Haluaisin myös kuulla komission ehdotuksia siitä, kuinka järjestelmää olisi mahdollista tehostaa.
 • boost
  Well, I hope that the use of renewable forms of energy will be boosted in Europe. Minä toivonkin, että Eurooppa tehostaa uusiutuvien energialähteiden käyttöä. It is therefore important to boost incentives for vehicles that produce fewer emissions. On siis tärkeää tehostaa kannusteita vähäpäästöisiin autoihin. Only in that way can we boost efficiency, lessen bureaucracy and clarify responsibilities. Vain siten voidaan parhaiten tehostaa toimintoja, karsia byrokratiaa ja selkeyttää vastuullisuutta.
 • heighten
  The fact that it has been unanimously approved by the Council does not diminish but heightens the message it represents. Se tosiasia, että neuvosto on hyväksynyt sen yksimielisesti, ei pienennä vaan tehostaa sen edustamaa viestiä. I agree that it is advisable to heighten the efficiency of the procedure by making committee decisions clearer and more accessible. Myönnän, että on suositeltavaa tehostaa menettelyä selkeyttämällä valiokunnan päätöksiä ja lisäämällä niiden avoimuutta. to heighten beauty
 • highlight
  us
  Recent revelations on the proliferation of nuclear weapons technology to Iran, Libya and North Korea have highlighted the importance of maintaining and strengthening effective controls. Viimeaikaiset paljastukset ydinaseteknologian leviämisestä Iraniin, Libyaan ja Pohjois-Koreaan ovat tuoneet korostetusti esille, miten tärkeää on jatkaa ja tehostaa tiukkoja valvontatoimia.
 • supercharge
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja