TV-ohjelmatTietovisatNauris.fiBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan tehoton käännös suomi-englanti

 • silent
  us
  The wind is silent.The e is silent in fable.Silent letters can make some words difficult to spell.
 • avirulent
 • ineffective
  However, it is relatively ineffective. Se on kuitenkin suhteellisen tehoton. This report is ill-timed and ineffective; Mietintö on huonosti ajoitettu ja tehoton; This is an example of how ineffective the EU is. Tämä on esimerkki siitä, miten tehoton EU on.
 • ineffectual
  A voluntary system of registration was introduced; it was quite ineffectual. Vapaaehtoinen rekisteröintijärjestelmä otettiin käyttöön, mutta se oli varsin tehoton. Our system is self-referential, ineffectual and clearly a legacy of previous times. Järjestelmämme on omaehtoinen, tehoton ja selvästi menneisyyden perintöä. There just seems to be an ineffectual permissiveness of the situation despite all these wonderful, pious good intentions. Vallalla näyttäisi olevan pelkästään tehoton tilanteen sieto huolimatta kaikista näistä ihmeellisistä, hurskaista, hyvistä aikomuksista.
 • inefficacious
 • inefficient
  It should be an issue of efficient versus inefficient. Kyse on tehokkaasta vastaan tehoton. It is an inefficient, expensive and unproductive institution. Parlamentti on tehoton, kallis ja tuottamaton instituutio. The judicial system is overloaded, under funded and inefficient. Oikeusjärjestelmä on ylikuormitettu, alirahoitettu ja tehoton.
 • unwieldy
  us
  The danger is that when the EU bureaucracy and red tape get to work, the system that emerges could be unwieldy, excessively burdensome and very expensive. Vaarana on se, että kun EU:n byrokratia ja paperisota pääsevät vauhtiin, tuloksena voi olla tehoton, raskas ja erittäin kallis järjestelmä. In the experience of our veterinary authorities, the applicable European legislation is fairly comprehensive, but somewhat unwieldy and complicated to implement. Eläinlääkintäviranomaistemme kokemusten mukaan sovellettava EU:n lainsäädäntö on melko kattava mutta jossain määrin tehoton, ja sen soveltaminen on monimutkaista.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja