BlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiViihdeVaihtoautot

Sanan tehtävä käännös suomi-englanti

 • task
  us
  The task ahead of us is a great task. Edessämme oleva tehtävä on suuri tehtävä. Parliament faces a major task. Parlamentilla on edessään tärkeä tehtävä. That is the task before us all. Tämä tehtävä meitä kaikkia odottaa.
 • assignment
  us
  Assignment conferred on a Member: see Minutes Jäsenelle uskottu tehtävä: ks. pöytäkirja The United Nations has a more urgent assignment here than in Iraq. Yhdistyneillä Kansakunnilla on Kongossa kiireellisempi tehtävä kuin Irakissa. Democracy is a highly challenging assignment, which allows a person great freedom. Demokratia on valtavan haasteellinen tehtävä, jossa yksilölle annetaan erittäin suuri vapaus.
 • commission
  us
  What should the Commission do? Mitä komission on sitten tehtävä? The Commission’s task is not easy. Komission tehtävä ei ole helppo. The Commission has an important job here. Komissiolla on tässä tärkeä tehtävä.
 • job
  uk
  us
  This is one hundred per cent a job for NATO. Tämä on nimenomaisesti NATOlle kuuluva tehtävä. That job belongs to the people. Tämä tehtävä kuuluu kansoille. This is not a job for Parliament. Tämä ei ole parlamentin tehtävä.
 • errand
  us
  The errands before he could start the project included getting material at the store and getting the tools he had lent his neighborsIm going to town on some errandsAll the servants were on holiday or erranded out of the house.
 • function
  us
  We want sport to have a social function. Haluamme, että urheilulla on sosiaalinen tehtävä. National lotteries have an important function. Kansallisilla vedonlyöntiorganisaatioilla on tärkeä tehtävä. However, the latter has only an advisory function. Sillä on kuitenkin vain neuvoa-antava tehtävä.
 • mission
  us
  A supreme court with a mission is a tyranny. Korkein oikeusaste, jolla on tehtävä, on sortoa. This is a mission which we have to accomplish. Tämä on tehtävä, joka meidän on hoidettava. Here lies Europe's great mission. Euroopalla on tässä merkittävä tehtävä.
 • business
  us
  What was everybody's business was nobody's business. Yhteinen tehtävä ei lopulta kuulunut kenellekään. Business emphatically does have a role to play. Liike-elämällä on selkeästi merkittävä tehtävä. But I have to do that every time I go on a business trip! Mutta sehän minun on tehtävä joka kerta kun matkustan!
 • capacity
  us
  The second point is to build, or rebuild, the basic state capacity. Toinen tehtävä on rakentaa tai jälleenrakentaa valtion perusvalmiudet. It is clear that there is an excess in capacity, and something must be done about it. On ilmeistä, että kapasiteettia on liikaa, ja asialle on tehtävä jotain. However, in my capacity as chairperson, I must point out that the two letters are complementary. Puheenjohtajana minun on kuitenkin tehtävä selväksi se, että nämä kaksi kirjettä täydentävät toisiaan.
 • exercise
  us
  Even so, the exercise is proving impossible. Tehtävä osoittautuu kuitenkin mahdottomaksi. I believe this could actually be a risky exercise. Pelkään, että tämä voi olla vaarallinen tehtävä. Time is at a premium, but this is a worthwhile exercise. Aika on kallista, mutta tämä on arvokas tehtävä.
 • item
  us
  The plenary has substantively amended a Commission item by a large majority. Täysistunnon suuren enemmistön mielestä komission esitykseen on tehtävä oleellisia muutoksia. We must work relentlessly together on items posing a problem with Washington. Meidän on tehtävä herpaantumattomasti yhteistyötä niissä kysymyksissä, joissa suhteessa Washingtoniin on ongelmia. So we must move on to the next item, but we must do so according to the Rules of Procedure. Niinpä on jatkettava muista asioista, mutta se on tehtävä työjärjestyksen mukaisesti.
 • lesson
  uk
  us
  Consequently, we need to learn lessons for the future. Näin ollen meidän on tehtävä johtopäätöksiä tulevaisuutta varten. There are lessons to be learned from WADA and we should do so quickly. WADAsta voidaan ottaa oppia, ja meidän olisi tehtävä se nopeasti. It is not for the European Union to be the schoolmaster and give lessons to Russia. Ei ole Euroopan unionin tehtävä mestaroida ja läksyttää Venäjää.
 • order of business
 • place
  us
  This is where the European Union's place and role lies. Tämä on Euroopan unionin paikka ja tehtävä. Otherwise, cooperation must take place elsewhere. Jos hyväksyntä ei ole yksimielinen, yhteistyötä on tehtävä muualla. Any suggestion that this should take place is illiberal. Kaikki vihjaukset siihen, että näin olisi tehtävä, ovat epäliberaaleja.
 • problem
  us
  What must we do to avoid these problems? Mitä meidän on tehtävä välttääksemme näitä ongelmia? We must work together to overcome our problems. Meidän on tehtävä yhteistyötä ongelmiemme ratkaisemiseksi. That is why we must work together to solve the problem. Tämän vuoksi meidän on tehtävä yhteistyötä ongelman ratkaisemiseksi.
 • puzzleWhere he went after he left the house is a puzzle.to be in a puzzleWe puzzled over the curious-shaped lock, but were unable to discover how the key should be inserted.
 • situation
  us
  So what can and must we do in a situation like this? Mitä me sitten voimme tehdä ja mitä meidän on tehtävä tällaisessa tilanteessa? We should make every effort to change this situation. Meidän olisi tehtävä kaikkemme tämän tilanteen muuttamiseksi. Member States have a duty to put an end to this situation. Jäsenvaltioiden on tehtävä loppu tästä tilanteesta.
 • to-doI was embarrassed that they made such a big to-do out of my birthdayMy to-do list has been growing longer every dayI have so many to-dos, I dont know where to start

Sanan tehtävä määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja