TietovisatTV-ohjelmatNauris.fiReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautot

Sanan tekijä käännös suomi-englanti

 • factor
  us
  This is one factor among very many, but it is an important one. Kyseessä on yksi tekijä monien joukossa, mutta se on tärkeä tekijä. However, there is one factor that must never be ignored, and that is the human factor. On kuitenkin yksi tekijä, jota ei saa koskaan laiminlyödä, ja se on inhimillinen tekijä. Time is a huge factor in some cases. Aika on eräissä tapauksissa valtavan tärkeä tekijä.
 • actor
  us
  The European Union is now a military actor all over the world. Euroopan unioni on nyt sotilaallinen tekijä, joka toimii kaikkialla maailmassa. Another factor is the participation of the European Union under the umbrella of other international actors. Toinen tekijä on Euroopan unionin osallistuminen muiden kansainvälisten toimijoiden suojeluksessa. Africa is not just a theatre for humanitarian aid, it needs to be an actor in its own development, with the European Union as a partner. Afrikka ei ole vain humanitaarisen avun toimintakenttä, sen on oltava oman kehityksensä tekijä ja Euroopan unionin on oltava sen kumppani tässä kehityksessä.
 • author
  us
  There are problems regarding the term "author" . Ongelmia syntyy, kun yritetään määritellä käsitettä "tekijä". As the author is not present, Question No 50 lapses. Koska tekijä puuttuu, herra Torres Couton kysymys nro 50 jää pois. Above all, the author of the amendment has not requested it. Esittelijä ei ole vaatinut sitä eikä ennen kaikkea tarkistuksen tekijä ole vaatinut sitä.
 • maker
  Someone said earlier that I must be the idealist around here, the dream maker. Joku sanoi aiemmin, että minun on oltava täällä idealisti, unelmien tekijä. There will be a screening of this documentary with the participation of the film-maker on 4 March 2008, to which I invite all my colleagues. Kutsun kaikki kollegani 4. maaliskuuta 2008 järjestettävään dokumentin esitystilaisuuteen, johon osallistuu dokumentin tekijä. In fact, with the adoption of the Treaty of Lisbon, Parliament has become a joint decision maker on these matters. Lissabonin sopimuksen hyväksymisen myötä parlamentista on itse asiassa tullut näissä asioissa yksi yhteispäätösten tekijä.
 • auteur
 • composer
  us
 • creative
  It is to reward inventors for their creative activity, to provide an incentive to invention and to promote technological innovation as an essential factor of economic growth. Patenttien tarkoituksena on palkita keksijät luovasta työstä, innostaa keksintöjen tekemiseen ja edistää teknistä innovaatiota, joka on taloudellisen kasvun olennainen tekijä. a creative dramatist who avoids clichea creative new solution to an old problem
 • factorization
 • perpetrator
  As she is not a minor, Karolina is not protected under Polish law and the perpetrator of this action remains unpunished. Koska Karolina ei ole alaikäinen, Puolan lainsäädäntö ei suojele häntä eikä tekijä saa rangaistusta. In condemning violence against pregnant women, the report states, and I quote: 'the perpetrator thereby harms more than one person'. Mietinnössä tuomitaan raskaana oleviin naisiin kohdistuva väkivalta, ja siinä todetaan, että "tekijä vahingoittaa useampaa kuin yhtä ihmistä". A situation in which the perpetrator of a questionable offence can be sentenced to several years in prison can only be interpreted in one of two ways. Tilannetta, jossa kyseenalaisen rikoksen tekijä voidaan tuomita useiden vuosien vankeuteen, voidaan tulkita kahdesta eri tavasta vain toisella.
 • player
  Second, Iran is an enormously important regional player. Toiseksi Iran on valtavan tärkeä tekijä Lähi-idässä. It is a mega-player in its region and has enormous potential. Se on iso tekijä omalla alueellaan, ja sillä on valtavasti mahdollisuuksia. We have become self-assured and a major player in European politics. Parlamentti on itsevarma ja keskeinen tekijä yhteisön politiikassa.
 • unsub

Sanan tekijä määritelmät

Esimerkit

 • Terassin tekijä oli naapurin Eino.
 • Pitäisi löytää luotettava keittiöremontin tekijä.
 • Kuka on tämän kuvan tekijä?
 • Tekijällä on teokseensa.
 • Pommi-iskun tekijät saatiin kiinni.
 • Se riippuu monesta tekijästä.
 • Harjoitellaan polynomien jakamista tekijöihin.
 • Luvun 12 positiiviset tekijät ovat 1, 2, 3, 4, 6 ja 12
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja