TietovisatViihdeReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan tekopyhä käännös suomi-englanti

  • pharisaic
  • hypocriteA hypocrite who is dependent on something - on those cheap goods from China. Olen tekopyhä, joka on riippuvainen jostakin, nimittäin Kiinasta tulevista halpatavaroista.
  • hypocriticalHe is as hypocritical as Mr Sharon. Hän on ihan yhtä tekopyhä kuin Sharonkin. This is a barbaric and hypocritical position. Tämä on barbaarinen ja tekopyhä suhtautumistapa. This hypocritical approach must not gain a majority in this House. Tämä tekopyhä lähestymistapa ei saa saada puolelleen enemmistöä Euroopan parlamentissa.
  • pious
    us
    Under these conditions, talk about an employment strategy is nothing but pious hopes. Näissä oloissa työllisyysstrategiasta puhuminen on pelkkä tekopyhä toive.
  • sanctimoniousI am not teetotal, nor do I wish to be sanctimonious about this, but we have to be realistic about the situation that exists in Europe today. En ole raivoraitis enkä halua olla tekopyhä tässä asiassa, mutta meidän on suhtauduttava realistisesti Euroopassa nykyään vallitsevaan tilanteeseen.
  • two-faced

Sanan tekopyhä määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja