VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatBlogit

Sanan tekstiviesti käännös suomi-englanti

  • text messageFreedom, and consequently democracy, are after all also under threat here following the adoption of a proposal for the mandatory retention of telephone calls, text messages and emails for the police. Ovathan vapaus ja siten myös demokratia uhattuina myös täällä, sen jälkeen kun hyväksyttiin ehdotus puhelu-, tekstiviesti- ja sähköpostitietojen pakollisesta säilyttämisestä poliisia varten. I told him to text message you when hes finished.Please text message the directions to me.
  • SMSOr will it not be your role, Mrs Ashton, to send an SMS? Eikö olisi teidän tehtävänne, korkea edustaja Ashton, lähettää tekstiviesti? I further recommend that the document that is being prepared also address the cost of SMS and roaming data services. Lisäksi suosittelen, että valmisteltavana oleva asiakirja kohdistuu myös tekstiviesti- ja verkkovierailutietopalveluiden kustannuksiin. In particular, expectations have been created for European citizens on price reduction for voice, SMS and data roaming. EU:n kansalaisten keskuudessa on syntynyt odotuksia erityisesti puhe-, tekstiviesti- ja tietoliikenteestä perittävien verkkovierailumaksujen hinnanalennuksesta.
  • SMS message
  • text
    us
    Freedom, and consequently democracy, are after all also under threat here following the adoption of a proposal for the mandatory retention of telephone calls, text messages and emails for the police. Ovathan vapaus ja siten myös demokratia uhattuina myös täällä, sen jälkeen kun hyväksyttiin ehdotus puhelu-, tekstiviesti- ja sähköpostitietojen pakollisesta säilyttämisestä poliisia varten. German textJust text me when you get here

Sanan tekstiviesti määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja