TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatBlogitViihdeVaihtoautot

Sanan televisio käännös suomi-englanti

 • television
  uk
  us
  Thirdly, television in Europe. Kolmanneksi: televisio Euroopassa. Good television, my friends, cannot be made on the cheap. Hyvät ystävät, hyvien televisio-ohjelmien tuottaminen ei ole halpaa. The citizens also watch television programmes. Kansalaiset katselevat myös televisio-ohjelmia.
 • television setThis sector also plays a crucial social and cultural role, because almost every European household boasts a television set. Audiovisuaalialalla on myös erittäin tärkeä sosiaalinen ja kulttuurinen rooli, koska lähes jokaisessa eurooppalaisessa kotitaloudessa on televisio. Mr President, ladies and gentlemen, in 2000 there were 152 households in the European Union with television sets able to receive over 580 different channels. Arvoisa puhemies, hyvät parlamentin jäsenet, 152 miljoonassa Euroopan unionin kotitaloudessa oli vuonna 2000 televisio, ja niissä voitiin vastaanottaa yli 580 eri kanavaa.
 • TVI myself saw the TV programme and I am able to say that she did not do so. Olen itse nähnyt kyseisen televisio-ohjelman ja voin sanoa, että hän ei tehnyt niin. There are TV and cinema advertisements, posters at the airports and large placards. Tulee televisio- ja elokuvamainoksia, lentokenttäjulisteita ja suuria ilmoituksia. There is even a TV programme called VID, which specialises in helping people. On olemassa jopa televisio-ohjelma VID, joka on erikoistunut ihmisten auttamiseen.

Sanan televisio määritelmät

Esimerkit

 • Suomen televisiota katsottiin neuvostoaikoina Virossa paljon.
 • Ruotsin televisio SVT on laittamassa kaikkien kanaviensa ohjelmavirran vapaaseen levitykseen internetiin. (yle.fi
 • Televisio on nykyään lähes joka kodissa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja