TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogitNauris.fiHoroskooppiReseptit

Sanan tie käännös suomi-englanti

 • road
  uk
  us
  optimal use of road and road traffic data; tie- ja tieliikennetietojen optimaalinen käyttö There is a long and rocky road ahead of Ukraine, but it is the right road. Ukrainalla on edessään pitkä ja kivinen tie, mutta tämä tie on oikea. We know where that road leads. Me tiedämme, mihin se tie johtaa.
 • way
  uk
  us
  This is the easy way out, but the wrong way. Tämä on helppo, mutta väärä tie ongelman ratkaisussa. You said that Geithner's way is the wrong way and leads to hell. Te sanoitte, että Timothy Geithnerin tie on väärä tie ja että se johtaa kadotukseen. That is the right way forward. Tämä on oikea tie, jota meidän tulee edetä.
 • directions
  us
  Please follow the attached directions when assembling these shelves.I got so lost on my way downtown I had to ask for directions.
 • drive
  us
  We know, in reality, that this is not a matter of penalising those who drive badly, but those who drive frequently. Me tiedämme, että todellisuudessa tässä ei ole kyse niiden rankaisemisesta, jotka ajavat huonosti, vaan niiden, jotka ajavat paljon. Crassus had wealth and wit, but Pompey had drive and Caesar as much againNapoleons drive on Moscow was as determined as it was disastrous
 • road; path
 • route
  uk
  us
  This is the route to a new way forward! Tämä on tie uuteen etenemistapaan! One is the European route and the other the sub-Soviet route. Toinen on tie kohti Eurooppaa ja toinen on Venäjän vallan alainen tie. In my view, that is the right way forward and it is important that we take that route. Tämä on mielestäni oikea tie eteenpäin ja minusta on tärkeää valita tämä tie.
 • street
  uk
  us
  This is not a one-way street, it is a two-way street. Tämä ei ole yksisuuntainen tie - sitä kuljetaan molempiin suuntiin. Solidarity is a two-way street. Yhteisvastuu on kaksisuuntainen tie. It is very much a two-way street. Kyseessä on paljolti kaksisuuntainen tie.
 • tract
  us
  an unexplored tract of seathe tract of speech
 • trade
  uk
  us
  Trade offers a way out of the economic crisis. Kauppa on tie ulos talouskriisistä. I did no trades with them once the rumors startedThe skilled trades were the first to organize modern labor unions

Sanan tie määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja