Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan tie käännös suomi-englanti

 • road
  uk
  us
  optimal use of road and road traffic data; tie- ja tieliikennetietojen optimaalinen käyttö We know where that road leads. Me tiedämme, mihin se tie johtaa. It has been a long and hard road. Hänellä on ollut pitkä ja raskas tie kuljettavanaan.
 • way
  uk
  us
  That is the right way forward. Tämä on oikea tie, jota meidän tulee edetä. Solidarity is a two-way street. Yhteisvastuu on kaksisuuntainen tie. There is still a long way to go. Edessä on kuitenkin vielä pitkä tie.
 • directions
  us
  Please follow the attached directions when assembling these shelves.I got so lost on my way downtown I had to ask for directions.
 • drive
  us
  Crassus had wealth and wit, but Pompey had drive and Caesar as much againNapoleons drive on Moscow was as determined as it was disastrousSome old model trains have clockwork drives
 • road; path
 • route
  uk
  us
  This is the route to a new way forward! Tämä on tie uuteen etenemistapaan! One is the European route and the other the sub-Soviet route. Toinen on tie kohti Eurooppaa ja toinen on Venäjän vallan alainen tie. However, you took a different route. Valitsitte kuitenkin toisen tien.
 • street
  uk
  us
  Solidarity is a two-way street. Yhteisvastuu on kaksisuuntainen tie. This is not a one-way street, it is a two-way street. Tämä ei ole yksisuuntainen tie - sitä kuljetaan molempiin suuntiin. It is very much a two-way street. Kyseessä on paljolti kaksisuuntainen tie.
 • avenue
  uk
  us
  I think a promising avenue has opened up. Luulen, että lupaava tie on auki. I heard that was a possibility, so that is another avenue that may not be open to deal with this problem. Olen kuullut, että se on mahdollista, joten siinä saattaa olla taas yksi tie, jota emme voi käyttää tämän ongelman ratkaisuun. The petitioner had clear legal avenues which he could pursue at national level and, indeed, he has made use of these opportunities. Vetoomuksen esittäjällä oli selkeät oikeudelliset tiet, joita hän saattoi kulkea kotimaassaan, ja hän todella käytti näitä mahdollisuuksia.
 • corniche
 • path
  uk
  us
  The Commission' s chosen path is the right one. Komission valitsema tie on hyvä tie. That is, in my view, the path we need to follow. Mielestäni tämä on se tie, jota meidän on kuljettava. I think this is the right path to follow. Luulen, että tämä tie on oikea.
 • trace
  us
  It is absolutely vital that we have comprehensive labelling and that we can trace products in order to know where they have originated from. On aivan ensisijaisen tärkeää, että pakkausmerkinnät ovat kattavia ja että voimme jäljittää tuotteet ja tiedämme, mistä ne ovat peräisin. Your cell phone company can put a trace on your lineAll of our chocolates may contain traces of nuts
 • track
  us
  I believe that we are on the right track, but the road is long. Olen sitä mieltä, että olemme kulkemassa oikeaan suuntaan, mutta tie on pitkä. His interventions always reassure me that we are indeed on the right track. Hänen puheenvuoronsa vakuuttavat minut aina siitä, että olemme todella oikealla tiellä. Follow the track of the ship.

Sanan tie määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja