VaihtoautotReseptitHoroskooppiNauris.fiBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan tiedotusväline käännös suomi-englanti

  • media
    War is better in a media society. Sota on parempi tiedotusväline yhteiskunnassa. There is a huge need to improve European media and cinema policy. Unionin tiedotusväline- ja elokuvapolitiikassa on valtavasti parantamisen varaa. There is no liberalism or pluralism in the media and no editorial freedom at present, or at least not as much as there should be. Tiedotusväline ei edusta liberalismia eikä moniarvoisuutta, eikä ainakaan tällä hetkellä toimituksellista vapautta, tai ainakaan niin paljon kuin pitäisi.
  • medium
    us
    It is a global and international medium. Internet on maailmanlaajuinen ja kansainvälinen tiedotusväline. Since the Internet is a completely new medium, every possible measure must be examined closely. Koska Internet on aivan uusi tiedotusväline, on myös tutkittava tarkasti kaikki toimenpiteet, jotka ylipäänsä ovat mahdollisia. As long as it does not do this and is blind to other shortcomings, it is not an independent medium. Jos se ei tee sitä ja tarkastelee asioita yksipuolisesti, se ei ole riippumaton tiedotusväline.
  • mean of communication

Sanan tiedotusväline määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja