TietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeReseptit

Sanan tietoisuus käännös suomi-englanti

 • awareness
  us
  That problem is public awareness. Se ongelma on kansalaisten tietoisuus. At the same time, the awareness of consumers is growing. Samalla kuluttajien tietoisuus kasvaa. Awareness of risks is paramount for exporters and importers. Tietoisuus riskeistä on erittäin tärkeää viejille ja tuojille.
 • consciousness
  us
  These can best be overcome by developing a European consciousness. Ne voidaan voittaa parhaiten luomalla eurooppalainen tietoisuus. The two key components of resurgent Russian citizenship were legal consciousness and historical memory. Uudelleen voimistuvan venäläisen kansalaisuuden kaksi avainelementtiä olivat oikeudellinen tietoisuus ja historiallinen muisti. This is in no way a uniquely western way of thinking; these values are at the root of a shared democratic consciousness. Se ei ole missään tapauksessa tyypillistä länsimaista ajattelua, vaan sen on oltava yhteinen demokraattinen tietoisuus.
 • knowledge
  us
  Who else has the opportunities, the awareness, and the skills, knowledge and economic scope? Kenellä muulla on mahdollisuudet, kenellä on tietoisuus, kenellä on taidot, tiedot ja taloudelliset mahdollisuudet tähän? The results of the consultation showed that there was little knowledge of existing energy consumer rights. Kuulemiskierroksen tulokset osoittivat, että tietoisuus energiankuluttajien oikeuksista oli heikkoa. Israel suffered through periodic rocket fire and the knowledge that its foe was amassing greater firepower. Israel joutui ajoittain raketti-iskujen kohteeksi ja sitä häiritsi tietoisuus siitä, että sen vastustaja kokosi lisää tulivoimaa.
 • prior knowledgeI had no prior knowledge of linguistics, but that didnt stop me from writing a dictionary.The defendant was convicted because the prosecutor proved the defendants prior knowledge of the victims particular vulnerability.

Sanan tietoisuus määritelmät

Esimerkit

 • Tietoisuus on yksi tieteen suurista mysteereistä.
 • Asia nousi yleisön tietoisuuteen vasta lehtijutun jälkeen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja