TietovisatReseptitHoroskooppiNauris.fiBlogitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan tiheä käännös suomi-englanti

 • dense
  us
  Of course the existing rural post offices also have a strategic advantage, because they are so densely distributed throughout Europe. Nykyisillä maaseudun postitoimipaikoilla on tietysti myös se strateginen etu, että postilla on hyvin tiheä ja kiinteä myyntiverkko koko Euroopassa. It would not surprise me if this resulted in more investment in smaller airports in densely populated areas. Minulle ei olisi mikään yllätys, jos tämä johtaisi pieniin lentoasemiin panostamisen lisääntymiseen alueilla, joilla on tiheä asukastiheys.
 • thick
  us
  I want some planks that are two inches thickHe had such a thick neck that he had to turn his body to look to the sideWe walked through thick undergrowth
 • concentrated
  us
  We made a drink from concentrated orange juice.The concentrated fire from the enemy destroyed our fortifications.
 • frequent
  Attendance by representatives of the Council frequently and regularly at meetings of the Committee on Petitions might obviate that sort of problem. Neuvoston edustajien tiheä tai säännöllinen osallistuminen vetoomusvaliokunnan kokouksiin saattaisi ehkäistä tämän ongelman. Frequent monitoring and situation assessments have shown that European Union assistance is contributing to the stability of these countries and therefore the ongoing peace process. Tiheä seuranta ja tilannearvioinnit ovat osoittaneet, että Euroopan unionin tuki edistää näiden maiden vakautta ja näin ollen meneillään olevaa rauhanprosessia. I take frequent breaks so I dont get too tired.

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja