VaihtoautotTietovisatReseptitHoroskooppiNauris.fiBlogitTV-ohjelmat

Sanan tilaisuus käännös suomi-englanti

 • opportunity
  us
  Today was a prime opportunity. Meillä oli siihen tänään loistava tilaisuus. As I said, a missed opportunity. Toistan vielä: menetetty tilaisuus. That to me is a lost opportunity. Se on minun mielestäni hukkaan heitetty tilaisuus.
 • occasion
  us
  Perhaps there will be another occasion. Ehkäpä tulee joku toinen tilaisuus. This could be as good an occasion as any. Se voi olla yhtä hyvä tilaisuus kuin mikä tahansa muukin. We must, therefore, move forward on this occasion. Siksi meidän on nyt käytettävä tämä tilaisuus ja edettävä asiassa.
 • event
  us
  I think this is a highly timely event. Mielestäni tämä on erittäin ajankohtainen tilaisuus. This event was open to the public and relayed on the website. Tilaisuus oli avoin yleisölle, ja se välitettiin verkkosivuilla. When I was growing up in Scotland we used to have an event called the Kerr Jaunt. Kun minä vartuin Skotlannissa, meillä oli tilaisuus nimeltä Kerr Jaunt.
 • function
  us
  The way was finally opened for the European Union to equip itself with the tools necessary to function more effectively. Euroopan unionille avautui vihdoin tilaisuus antaa itselleen tarpeelliset välineet tehokkaampaan toimintaan. Women must have general access to employment at all levels of administration and the opportunity to carry out all public functions. Naisilla on oltava yleinen mahdollisuus saada työtä kaikilla hallinnon tasoilla ja tilaisuus suorittaa kaikkia julkisia tehtäviä. Now is the last chance to reform the Union in such a way that it functions properly, is understood by the citizens and is capable of being expanded. Nyt on viimeinen tilaisuus uudistaa tätä unionia niin, että se toimii, että kansalaiset ymmärtävät sitä ja että se on valmis laajentumiseen.
 • opening
  us
  In my opening remarks, I gave my thoughts on the outcome of the Convention and how worthwhile it is. Minulla oli jo alussa tilaisuus kertoa, mitä ajattelen valmistelukunnan työstä ja tarpeellisuudesta. A window of opportunity is therefore opening for us to begin a process that could bring about a solution to this conflict. Tässä avautuu siten tilaisuus sellaisen menettelyn aloittamiseen, jonka ansiosta voidaan löytää ratkaisu konfliktiin. Two weeks ago, I had the opportunity to attend the opening of the second meeting of EU and ASEAN university rectors held in Leuven near Brussels. Kaksi viikkoa sitten minulla oli tilaisuus osallistua Leuvenissa lähellä Brysseliä pidettyyn toisen EU:n ja ASEAN-maiden yliopistojen rehtoreiden kokouksen avajaistilaisuuteen.
 • ceremony
  us
  I would also like to take the opportunity to remind you that on Wednesday at 12.00, a ceremony will be held to present the Sakharov Prize for Freedom of Thought. Haluan myös käyttää tämän tilaisuuden hyväkseni ja muistuttaa teille, että keskiviikkona klo 12.00 järjestetään tilaisuus, jossa jaetaan mielipiteenvapauden Saharov-palkinto. I take it as read that it was of an appropriately dignified character, and do not indeed doubt that it was, for I see the occasion, and the need for such a ceremony, as important. Olen varma, että tilaisuus oli niin arvokas kuin sen kuuluukin olla enkä epäile sitä lainkaan, sillä pidän tätä asiaa ja tilaisuutta hyvin tärkeinä, ja tilaisuuden järjestäminen oli tärkeää. I learned as early as last Thursday that a ceremony commemorating the victims of terrorism was to be held here this afternoon before this plenary sitting began. Kuulin niinkin ajoissa kuin viime torstaina, että täällä järjestetään tänään iltapäivällä ennen tämän täysistunnon avaamista tilaisuus terrorismin uhrien muistoksi.
 • chance
  uk
  us
  We should give them a second chance. Meidän olisi annettava heille toinen tilaisuus. It gives us the chance to obtain a new text. Siten meillä on tilaisuus saada uusi teksti. After that, we will have a chance of achieving them. Meillä on myöhemmin tilaisuus yrittää toteuttaa ne.
 • gathering
  us
  Despite all assurances, the opportunity that a gathering of the states might bring was lost. Kaikista lupauksista huolimatta tilaisuus, jonka valtioiden kokoontuminen koolle olisi voinut tarjota, hukattiin. I met her at a gathering of engineers and scientistsA gathering of fruit
 • occassion
 • social
  us
  This is a vital opportunity to update the European economic and social model. Tämä on ratkaiseva tilaisuus saattaa Euroopan taloudellinen ja sosiaalinen malli ajan tasalle. Tomorrow's vote is an opportunity to show that you are not in favour of social dumping. Huominen äänestys on tilaisuus osoittaa, että te ette kannata sosiaalista polkumyyntiä. We also had a very good meeting with President Santer, a kind of mini-summit on the social dialogue. Meillä oli myös erittäin hyvä tilaisuus puheenjohtaja Santerin kanssa, jonkinlainen pienoishuippukokous, jossa käsiteltiin sosiaalista vuoropuhelua.

Sanan tilaisuus määritelmät

Esimerkit

 • Tilaisuudessa puhuttiin koulun laajentamisesta.
 • Minulle avautui tilaisuus näyttää taitoni.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja