TV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogit

Sanan tilaisuus käännös suomi-englanti

 • occasion
  us
  Perhaps there will be another occasion. Ehkäpä tulee joku toinen tilaisuus. This could be as good an occasion as any. Se voi olla yhtä hyvä tilaisuus kuin mikä tahansa muukin. We must, therefore, move forward on this occasion. Siksi meidän on nyt käytettävä tämä tilaisuus ja edettävä asiassa.
 • opportunity
  us
  Today was a prime opportunity. Meillä oli siihen tänään loistava tilaisuus. As I said, a missed opportunity. Toistan vielä: menetetty tilaisuus. That to me is a lost opportunity. Se on minun mielestäni hukkaan heitetty tilaisuus.
 • convocation
 • event
  us
  I think this is a highly timely event. Mielestäni tämä on erittäin ajankohtainen tilaisuus. This event was open to the public and relayed on the website. Tilaisuus oli avoin yleisölle, ja se välitettiin verkkosivuilla. When I was growing up in Scotland we used to have an event called the Kerr Jaunt. Kun minä vartuin Skotlannissa, meillä oli tilaisuus nimeltä Kerr Jaunt.
 • function
  us
  The way was finally opened for the European Union to equip itself with the tools necessary to function more effectively. Euroopan unionille avautui vihdoin tilaisuus antaa itselleen tarpeelliset välineet tehokkaampaan toimintaan. Women must have general access to employment at all levels of administration and the opportunity to carry out all public functions. Naisilla on oltava yleinen mahdollisuus saada työtä kaikilla hallinnon tasoilla ja tilaisuus suorittaa kaikkia julkisia tehtäviä. Now is the last chance to reform the Union in such a way that it functions properly, is understood by the citizens and is capable of being expanded. Nyt on viimeinen tilaisuus uudistaa tätä unionia niin, että se toimii, että kansalaiset ymmärtävät sitä ja että se on valmis laajentumiseen.
 • opening
  us
  In my opening remarks, I gave my thoughts on the outcome of the Convention and how worthwhile it is. Minulla oli jo alussa tilaisuus kertoa, mitä ajattelen valmistelukunnan työstä ja tarpeellisuudesta. A window of opportunity is therefore opening for us to begin a process that could bring about a solution to this conflict. Tässä avautuu siten tilaisuus sellaisen menettelyn aloittamiseen, jonka ansiosta voidaan löytää ratkaisu konfliktiin. Two weeks ago, I had the opportunity to attend the opening of the second meeting of EU and ASEAN university rectors held in Leuven near Brussels. Kaksi viikkoa sitten minulla oli tilaisuus osallistua Leuvenissa lähellä Brysseliä pidettyyn toisen EU:n ja ASEAN-maiden yliopistojen rehtoreiden kokouksen avajaistilaisuuteen.
 • room
  uk
  us
  Finally, there is only one person in the room tonight who will have a vote in my election: Commissioner Flynn will have the opportunity to vote for me. Lopuksi sanon, että täällä on tänä iltana vain yksi henkilö, joka voi äänestää minua vaaleissa: komission jäsen Flynnillä on tilaisuus äänestää minua. Go to your room!The room was on its feet

Sanan tilaisuus määritelmät

Esimerkit

 • Tilaisuudessa puhuttiin koulun laajentamisesta.
 • Minulle avautui tilaisuus näyttää taitoni.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja