Nauris.fiTV-ohjelmatTietovisatBlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan tilintarkastus käännös suomi-englanti

 • appeal
  us
  I appeal to all of you to help the orphansThat idea appeals to meHe made an appeal for volunteers to help at the festival
 • auditing
  The economic crisis has taught us that strict auditing and oversight are indispensible. Talouskriisi on opettanut meille, että kurinalainen tilintarkastus ja valvonta ovat välttämättömiä. However, their financing must be clear and transparent and, in my view, this must include auditing by independent bodies. Säätiöiden rahoituksen on kuitenkin oltava selkeää ja avointa, ja mielestäni niihin pitää sisältyä riippumattomien tahojen suorittama tilintarkastus. The European Court of Auditors carries out a cash audit every year as an elementary component, so to speak, of its auditing activity. Euroopan tilintarkastustuomioistuimen vuosittainen käteisvarojen tilintarkastus kuuluu niin sanoakseni pakollisena osana sen suorittamaan tilintarkastukseen.
 • administrate
  The job is to administrate the network.
 • audit
  us
  One of the key proposals is to separate the audit and financial control functions. Yksi tärkeimmistä ehdotuksista on se, että tilintarkastus ja varainhoidon valvonta täytyy erottaa toisistaan. Parliament wanted financial inspection and audit functions to be separated. Parlamentti halusi, että varainhoidon valvonta ja tilintarkastus erotetaan toisistaan. Statutory audit is a very important subject for Europe. Lakisääteinen tilintarkastus on Euroopan kannalta sangen tärkeä asia.

Sanan tilintarkastus määritelmät

 • yrityksen, asunto-osakeyhtiön, yhdistyksen tai julkisyhteisön tilinpäätöksen, kirjanpidon ja hallinnon tarkastus; talousyksikön tilinpäätöksen tutkiminen, jonka tarkoituksena on käsityksen ilmaiseminen tutkitusta tilinpäätöksestä tai siihen rinnastettavasta informaatiosta

Esimerkit

 • Tilintarkastus on minkä tahansa kokoisen tai lakisääteisen muodon omaavan ansaintataloudellisen tai muun talousyksikön tilinpäätöksen tai siihen verrattavan informaation riippumatonta tutkimusta, jonka tarkoituksena on käsityksen ilmaiseminen tutkitusta tilinpäätöksestä tai siihen rinnastettavasta informaatiosta.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja